SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVETE SIVAS´TAN JEST (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8631)

SivasSpor.Com 12.10.2006 17:33

SERVETE SIVAS´TAN JEST

Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.

Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.

Sivas Belediye meclisi bu gün gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında Milli futbolcumuz Servet Çetin’e hemşerilik beratı verilmesini kararlaştırdı.
Meclisin olağan toplantısının gündem bölümünde Sivasspor ikinci Başkanı Mehmet Oflaz’da yer aldı. Meclis üyesi olan Mehmet oflaz önerdi Meclise Milli futbolcu için hemşerilik beratı verilmesini önerdi ve Belediye başkanı Sami Aydın gündeme aldı.
Konunu görüşülmesinden sonra Sivasspor’a transfer olduktan sonra form grafiğini yükselterek tekrar milli takıma çağrılan ve milli takımın son oynadığı Macirastan karşılaşmasında golün asistini yapan Servet Çetine Sivas’ın tanıtımına katkı sağladığı için Hemşehrilik beratı verilmesine oy birliği ile karar verildi. Meclis üyelerinin tamamı kararı memnun ifadelerle onayladı.
Bu kararla Sivas belediyesi ilk kez bir futbolcuya hemşerilik beratı vermiş oldu.

AA

argani_58 12.10.2006 17:42

-->: SERVETE SIVAS´TAN JEST

servete yakısır sıvaslı olmak ayrıcalıktır oda bu şana layık olsun

CÜSSKB-Aynur 12.10.2006 19:01

Belediyenin bu jestini çok anlamlı buldum.
Servet Hemşerimiz olmayı fazlasıyla hakediyor ;)

SivasLady 12.10.2006 19:05

--->: SERVETE SIVAS´TAN JEST

[B]gösterdigi etkin futbolla
emegi ve azimiyle
kendini Sivas`lilara sevdirdi :)
ve Sivas´lilar bunu bir jestle gösterdiler
iki tarafida tebrik ediyorum[/B]

Arif Coşkun 12.10.2006 20:03

Güzel bir düşünce,Servet'e çok teşekkür ediyoruz bizi en iyi şekilde temsil ettiği için,başarılarının devamını diliyorum.

sivaslıavukat 12.10.2006 20:22

Milli Takımımızdaki gururumuza çok değerli bir hediye verilmiş.Her maç öncesi açıklanan milli takım kadrosunda adının yanında Sivasspor yazması da bizi onurlandıracaktır.

yigido Atilla 12.10.2006 20:49

[B][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Bir sivasli futbolcuyu milli formayla görmek tüm sivaslilari gururlandirdi insallah bu sayi bir de kalmaz en yakinda hayrettinide A milli takimda görmek istiyoruz...[/COLOR][/FONT][/B]

yerliturkuaz 12.10.2006 21:13

Neden böyle olaylar büyütülür anlamıyorum tamam sivastan böyle bir oyuncu milli takıma çağrıldı fakat hemende şımartılmaması gerekir. Sonra adam bu şımarmayla form düşüklüğü yaşar olan takıma olur gereksiz bence böyle davranışlar. Madem böyle yapacaklar asıl hemşerilik beratı bizi birinci lige çıkaran futbolculara verilmeli

superglam 12.10.2006 21:22

[QUOTE=öner]Neden böyle olaylar büyütülür anlamıyorum tamam sivastan böyle bir oyuncu milli takıma çağrıldı fakat hemende şımartılmaması gerekir. Sonra adam bu şımarmayla form düşüklüğü yaşar olan takıma olur gereksiz bence böyle davranışlar. Madem böyle yapacaklar asıl hemşerilik beratı bizi birinci lige çıkaran futbolculara verilmeli[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Navy"]Kardeş servet şımaracak biri değil. Türkiyenin en büyük kulübünde oynamış. İlk kez milli formayıda giymiyor ve zaten kendini ispatlamış biri. şımarık biri olsaydı Sivasspor da oynamazdı bence. Ayrıca eşini kaybetmiş ve büyük acılar çekmiş bir insan. gerçekten çok güzel bir kişilik bence.. Örnek alınacak bir insan, Allah kimseye onun çektiği acıları göstermesin. Helal olsun Servet sana.. tebrik ediyor başarılarının devamını bekliyorum. Allah yardımcısı olsun.[/COLOR][/I][/B]

yerliturkuaz 12.10.2006 21:37

[QUOTE=superglam;158613][B][I][COLOR="Navy"]Kardeş servet şımaracak biri değil. Türkiyenin en büyük kulübünde oynamış. İlk kez milli formayıda giymiyor ve zaten kendini ispatlamış biri. şımarık biri olsaydı Sivasspor da oynamazdı bence. Ayrıca eşini kaybetmiş ve büyük acılar çekmiş bir insan. gerçekten çok güzel bir kişilik bence.. Örnek alınacak bir insan, Allah kimseye onun çektiği acıları göstermesin. Helal olsun Servet sana.. tebrik ediyor başarılarının devamını bekliyorum. Allah yardımcısı olsun.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Takımımız geçen sene aldığı lig sekizinciliğiyle şımardı ve bu sene durumun görüyoruz hala düzelemedik tamam sivastan bir futbolcu milli takıma bir oyuncu seçildi ama bunu neden bu kadar büyütüyoruz anlamıyorum. Türk insanın yapısında var bu şımarıklık başarıdan sonra hemen gevşeriz.
Servetin kişiliğine kesinlikle bişey demiyorum Allah ona yardımcı olsun çok büyük acılar çekmiş.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44.