![]() |
SİVASSPORUMUZ HAKETTİĞİ SÜPER LİGE ŞAMPİYON ÜNVANIYLA CIKARAK BİR TARİH YAZDI.ŞİMİD HEDEF SÜPER LİGDE KALICI OLACAK BASARILAR ELDE EDECEK BİR TAKIM KURABİLMEK.BİZLERE GURUR YASATAN TÜM FUTBOLCULARIMIZA TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ.AMA SÜPER LİG KURTLAR SOFRASI SENEYE BU SOFRAYA KAFA TUTACAK YİĞİTLERE İHTİYAC VAR.KİMLER GELECEK BİLMİYORUZ.AMA TAKIMIMIZI TANIYORUZ.SİZCE BU TAKIMDA KİMLER SÜPER LİGDE BİZİMLE YOLA DEVAM EDECEK GÜÇTE? BELKİDE YAZACAGIMIZ YORUMLAR BİR YANLIŞI ÖNLEYECEK.
BENİM KANIMCA DAHA ÖNCEDE YAZMISTIM 10-12 KADAR FUTBOLCUMUZ KALIR DİĞERLERİ GİDER. KİM KALIR?HAYRETTİN,ERTUGRUL,CAN,HAKKI,M.YILDIZ,UFUK,AKIN,VEDAT,YASİR,M.ALİ, KALIR.BİR KAC FUTBOLCU VAR ONLAR SÜPHELİ MESELA HAKAN ,KADİR,İLHAN,S.ENCETİN,G.BOZKAYA.BUNLARIN HARİCİNDEKİLER GİDER. |
bence ertuğrul,can,yasir,m.ali,ufuk,gökhan kalmalı
|
ufuk,gökhan,can,hayrettin,ertugrul,yasir
|
ERTUĞRUL, MUHAMMED ALİ, HAYRETTİN, TİMUR, CAN, HAKKI, KADİR, MEHMET KALMALI
YAVUZ, MAHMUT, ÇETİN, SERKAN, AKIN GİTMELİ |
[color=blue][u][b]Kalması gerekenler:[/b][/u][/color]
Can , Hayrettin , Hakan , Ertuğrul , Akın [u][b]Belirsiz olanlar[/b][/u] Mohammed Ali , Mehmet Yıldız , Gökhan , Timur , Hakkı , Ufuk [color=red][u][b]Gitmesi gerekenler[/b][/u][/color] Kadir , Yavuz , Yasir , Murat , İlhan , Çetin [color=green][u][b]Gelmesi gerekenler[/b][/u][/color] Semih (F.Bahçe) Yalçın (İstanbul) Yordanov (İstanbul) Recep (F.Bahçe) Ahmet Yıldırım (Beşiktaş) |
serkan encetin,hayrettin,ertugrul,muhammet ali,ilhan,hakan,vedat,akin,
|
[quote=izmirliyigido][color=blue][u][b]Kalması gerekenler:[/b][/u][/color]
Can , Hayrettin , Hakan , Ertuğrul , Akın [u][b]Belirsiz olanlar[/b][/u] Mohammed Ali , Mehmet Yıldız , Gökhan , Timur , Hakkı , Ufuk [color=red][u][b]Gitmesi gerekenler[/b][/u][/color] Kadir , Yavuz , Yasir , Murat , İlhan , Çetin [color=green][u][b]Gelmesi gerekenler[/b][/u][/color] Semih (F.Bahçe) Yalçın (İstanbul) Yordanov (İstanbul) Recep (F.Bahçe) Ahmet Yıldırım (Beşiktaş)[/quote] [size=6][color=blue][b]abi gercekten cok güzel bir tablo hazırlamıssın... her kişisine kadar katılıyorum... 8) 8) 8) [/b][/color][/size] |
Can , Hayrettin , Hakan , Ertuğrul , Akın [u][b]Belirsiz olanlar[/b][/u] Mohammed Ali , Mehmet Yıldız , Gökhan , Timur , Hakkı , Ufuk [color=red][u][b]Gitmesi gerekenler[/b][/u][/color] Kadir , Yavuz , Yasir , Murat , İlhan , Çetin [color=green][u][b]Gelmesi gerekenler[/b][/u][/color] Semih (F.Bahçe) Yalçın (İstanbul) Yordanov (İstanbul) Recep (F.Bahçe) Ahmet Yıldırım (Beşiktaş)[/quote] Gardaş ben bu yazıya imzamı atıyorum. Aynı düşünüyoruz senle. Bir fark var sadece. Bence Hayrettin gitmeli. Amatör kümede oynuyomuşuz gibi bir his veriyor bana. Ama Can bambaşka. Can kesinlikle kalmalı diyorum ben. |
Can , Hayrettin , Hakan , Ertuğrul , Akın [u][b]Belirsiz olanlar[/b][/u] Mohammed Ali , Mehmet Yıldız , Gökhan , Timur , Hakkı , Ufuk [color=red][u][b]Gitmesi gerekenler[/b][/u][/color] Kadir , Yavuz , Yasir , Murat , İlhan , Çetin [color=green][u][b]Gelmesi gerekenler[/b][/u][/color] Semih (F.Bahçe) Yalçın (İstanbul) Yordanov (İstanbul) Recep (F.Bahçe) Ahmet Yıldırım (Beşiktaş)[/quote] babacan sana katılıyorum ama mehmet yıldızda süper gili kaldıracak güçte... |
SİVASSPOR'DA GİDECEK VE KALACAK OLAN SPORCULAR BELİRLENDİ. TRANSFER KOMİTESİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE 13 SPORCU SİVASSPOR'DAN AYRILIRKEN,1O SPORCU İSE KALDI. GİDECEK SPORCULAR ---------------------------- YAVUZ ERAYDIN,MURAT AKKAN,KADİR DEMİREL,SERDAR UÇGAN,YUSUF PEKEN,İLHAN UMMAK,ÇETİN LİMANOĞLU,TİMUR YANYALI, MAHMUT HOŞGİZ, SERKAN ENÇETİN,UFUT ATEŞ,FURKAN İLKER BAŞTAN,İSHAK ÖZBAY
KALAN SPORCULAR ------------------------- KALECİLER : AKIN VARDAR,VEDAT KAPURTU OYUNCULAR :HAYRETTİN YERLİKAYA,HAKKI HOCAOĞLU,HAKAN TURAN,ERTUĞRUL ARSLAN,YASİR ELMACI,MEHMET YILDIZ,MOHAMMED ALI KURULUŞ,GÖKHAN BOZKAYA |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45. |