![]() |
Sivasspor Teknik direktörü İsmail Kartal’ın Süper Lig için oluşturmak istediği kadrosunun ve transfer listesinin hazır olduğu bu listeyi de Yönetime sunduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre; “Teknik direktörümüz İsmail Kartal gelecek sezon için futbolcu arayışlarını ve gerekli çalışmalarını yaptı. Süper Lig’de sahaya süreceği futbolcuları belirlemiş durumda. Bu futbolcuların transfer listesini hazırladı. Hocamız bize bu listeyi sundu. Süper Ligin sona ermesi ile birlikte bu futbolcularla temasa geçerek kadromuza dahil edeceğiz. Gelecek hafta kesinlikle bu futbolcuların tamamını kadromuza dahil edeceğiz. Şuanda Süper Ligin bitmesini bekliyoruz. Lig biter bitmez transfer listemizde bulunan bu futbolcuları bir hafta içerisinde kadromuza dahil edeceğiz. Çünkü bu futbolculara bir çok takımda talip olacaktır. Biz elimizi çabuk tutup hemen renklerimize bağlayacağız. Listede bulunan her futbolcunun kesinlikle de üç tane alternatifi var. 4 Futbolcudan birini kadromuza dahil edeceğiz. Kesinlikle hocamızın istediklerini alacağız”şeklinde açıklamada bulundular. Yönetim Kurulu mevcut kadroda bulunan futbolculardan kimlerin gönderileceği soruları üzerine ise; “Şuandaki kadromuzda bulunan futbolculardan en fazla 11 tanesi kalacak. Diğerleri ile yollarımızı ayıracağız. “açıklaması yapıldı. Yönetim Kurulu gönderilecek ve transfer edilecek futbolcuların isimlerini ise gizli tutuyor. KAYNAK: HAKİKAT GAZETESİ [url]www.hakikatgazetesi.com[/url] |
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gidecek futbolcularda seçim hakkını Sivasspor'dan yana kullanacak. Memleketinin takımına yardımcı olmak isteyen Çalımbay'ın, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Fatih, Berkant, Sinan ve Yasin için Kırmızı - Beyazlılar'a teklif sunacağı kaydedildi.
kaynak: bjkhaber.net Emre Aşık hariç hepsi iş yapar bence....umarım gelirler. |
çok yaşa rıza hoca. bikaç seneyede inşallah takımın başına geçer
|
yeni transferlerimiz şimdiden hayırlı olsun.giden futbolcular listesinde serkan ençetin ve ilhan ummak isimlerini görünce üzüldüm.özellikle ilhan çok iyi olabilecekti ama hoca işini bilir ona güvenimiz sonsuz...DARDENEL DEN KALECİ ESER,FORVET MEHMET ŞEN...KESİNLİKLE ALINMASI GEREKEN İSİMLER.AYRICA BEŞİKTAŞ DAN SİNAN KALOĞLU,YASİN KESİNLİKLE BEDAVA GELSEDE ALINMAMMALI DİYARBAKIRIN DURUMU ORTADA ÖZELLİKLE SİNAN KALOĞLU GELİRSE BEN HIRSIM DAN KAFAYI YERİM,ADAM TEK BAŞINA DİYARBAKIRI KÜME DÜŞÜR DÜ...
|
İSTANBULSPORDAN ALEX YORDANOV...FARUK(26)...MUSASA...
|
[size=7][color=red]HADİ BAKALIM HAYIRLISI...[/color][/size]
|
abi effa ve yordanov tam bize lazım adam lar
|
varoll rıza hocaaaaa
|
effa bize gelirse küme düşmemeye oynarız inşallah öyle bir yanlış yapmayız.
Beşiktaş dan Berkant ve Fatih Sonkaya mutlak alınmalı hatta Ronaldo da düşünülmeli |
HADİ BAKALIM HAYIRLISI...[color=orange][/color][size=7][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59. |