![]() |
Arkadaşlar belçikanın Sporting Lokeren takımında zoundi adında siyahi bir futbolcu var. Çok iyi santrfor.tam sivasa yakışır bir futbolcu.burkina faso milli takim oyuncusu. Uefa tecrübesi var. Kendisi forvet oynuyor. Aynı zamanda sağ kanatta da etkili. Fenerli Anelka gibi. Seaman'a attığı müthiş golü görmek için linke tıklayın. Açılan sayfada Orta Sütunda Zoundin ismini tıklayarak golü görebilirsiniz.
Patrick Zoundi Burkina Faso milli takim oyuncusu Forvet oyuncusu, ayrica sag kanati'da iyi kullaniyo Zoundi nin artilari : cok hizli, kafa topu'na iyi cikiyor, sut'lari iyi, bonservisi elinde Zoundi Belcika'nin 1.lig takimlarinda oynuyo, bu takim (lig'i 8. sirada bitirdi) [url]http://www.sporting.be/content/html/goals0304.asp[/url] bu sitede zoundi'nin gollerinden birini gorebilirsiniz. zoundi'nin menajeri sivas'a oyuncu'yu tanitmis Kendisine teşekkür ediyor görüşlerinizi bekliyoruz. [b]Yöneticilerimize duyurulur. Özellikle de Mecnun başkana. Uzaklarda arama başkanım. Ayağına geldi.[/b] |
Arkadaşlar linki vermeyi unuttum. hemen veriyorum
[url]http://www.sporting.be/content/html/goals0304.asp[/url] |
[size=6][color=blue][b]evet bende bu futbolcunun iki golunu izledim... sutu falan gayet güzel gibi gorunuyor... en azından yonetimdfe olanların bu futbolcunun kasetlerini izlemesi gerekir... bonservisi elinde olmasıda ayrı bir avantaj!!!!![/b][/color][/size]
|
gayet ii bi forver...hızlı...bende izledim...amaaaaa...bu yönetim ve teknik kadronun bileceği iştir..
|
bi futbolcuyu attıgı 1 golle trANsfer etmek dogru bişey degildir ancak golünü izleyipte gördügüm gibi cok hareketli bir futbolcuya benziyo gelirse siwasspora faydalı olur...CeZa_PiNTo
|
19.07.1982 dogumlu oyuncu!ama 2006 ya kadar kontrati var!fiyati 125.000 €!bence ondan daha iyileri de var!
|
[quote=Sivas58]19.07.1982 dogumlu oyuncu!ama 2006 ya kadar kontrati var!fiyati 125.000 €!bence ondan daha iyileri de var![/quote]
Bu oyuncu'nun kontrati karsilikli olarak fes edilde. Bu oyuncu serbest. Tabiki bu oyuncu'yu Drogba, Ronaldo olarak tanitmadik. Fiyatina gore kaliteli oyuncu. Ve o fiyati nereden aldigini bilmiyorum ama dogru degil....... |
[quote=antibizans]cocitos kardeşim sana katılıyorum izlemekte fayda var....neden bir gençlerbirliği gibi futbolcu pazarı yaratmayalım olabilir izlemekte fayda var derim....internette izledim çok süratli ve teknik bir futbolcu...değerlendirmekte fayda var derim....[/quote]
Sana katiliyorum, bu oyuncunun en az bi denenmesinden yanayim |
:?:
|
[quote=cocitos58][quote=antibizans]cocitos kardeşim sana katılıyorum izlemekte fayda var....neden bir gençlerbirliği gibi futbolcu pazarı yaratmayalım olabilir izlemekte fayda var derim....internette izledim çok süratli ve teknik bir futbolcu...değerlendirmekte fayda var derim....[/quote]
Sana katiliyorum, bu oyuncunun en az bi denenmesinden yanayim[/quote] güzel Futbolcu pesini birakmamak gerek [b]son söz yönetime[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48. |