![]() |
arkadaşlar volkan galatasaraydan bu sezon ayırlıyorrr sivasspor alsa bence sivas a karı olabilir doğru galatasarayda oynuyamadı ama sivasa faydalı olacağından hiç süphem yokk
sivas yöneticilerine benden sölemesii |
yav bana göre o adam da sergenin bir kopyası. adam gece çalışıyor. faydası olacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.
|
abi o adam almanyaya gidecek galiba...hem bize uymaz...burnu havada insanlarla işimiz olmamalı
|
arkadaşlar vallah bilmem ama bence denemeye değer
|
yok abi yaa kafayi yemeyin o adam psikopat in teki yaa bize adam gibi adam lazim birakin baskasinin basini yaksin
|
ya bencede o hic bir ise yaramaz sadece futbolcu olmak yetmiyor.agir basli bir futbolcu olacak burnu havada degil
|
S ivasspor un deneme yanılma metoduyla ugraşacak ne vakti nede bir . .... olmayacak futbolcularla işi olmaz benim düşüncem bu yönetim basiretsiz bir yönetim vede teknik kadro olmadıgına göre en dogrusunu yapacaktır birde dikkat ediyorum nedense işimli futbolcu hayranlıgı var bizlere ne verebilirki bu adamlar
|
arkadaslar volkan gecen sene evlendi...gece hayatı bitti...kocaelindende biliyorum ...süper bir orta saha oyuncusu...sivasa cok faydası olur bence...
keske alınsa... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |