|  | 
| 
 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ Sivasspor’lu taraftarlar dün ki oynanan maç sonrasında Teknik Heyeti istifaya davet etti.  Denizlispor maçında takımlarının hiç bir varlık gösterememesi ve alınan yenilgi Yiğidoların sabrını taşırdı. Takımlarının her geçen hafta daha kötüye gitmesine sinirlenen Sivasspor taraftarları haklı olarak Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze’yi istifaya davet etti. Maçın son 5 dakikasına girilirken 4 Eylül Stadyumunun tribünlerinden istifa sesleri yükselmeye başlarken, Yönetim’de tepkilerden nasibini aldı. Yiğidolar Teknik heyetin yanı sıra Yöneticilere de maç sonunda isyan etti. Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik direktör Karol Pecze, taraftarların kendisini istifaya çağırmasını değerlendirdi. Pecze, taraftarların alınan yenilgi nedeniyle böyle bir istekte bulunduğunu söyleyen Pecze, “ Elimizden geleni yaptık. Galibiyet istiyorduk ama olmadı. Taraftarlar haklı olaraek sinirlendi ve istifa istediler. Yönetimimizle gerekli görüşmeleri yaparız” şeklinde topu Yönetime attı. | 
| 
 -->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI.. harbiden çok doğru söylemişler  bu işi yapamacaklarsa şimdiden istafa etsinler yoksa ALLAH korusun küme düşeceğiz biran önce bu yenilgilere bir çare bulunmalı | 
| 
 -->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI.. EVET İLK KEZ BU KADAR TEPKİ GOSTERDİK BİLMİYORUM PECZE İSTİFA EDERMİ... | 
| 
 --->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI.. Pecze İstifa et bırak artık şu takımımızı.Ben lig başından beri Rıza Çalımbayın gelmesiniz istiyordum.Allahtan tek dileğim Peczenin istifa etmesi yerine Rıza hocamızın gelmesi. | 
| 
 -->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ gençleri çalıştırdı batırdı bıraktı... rizeyi çalıştırdı batırdı bıraktı... çok mu lazımdı da sivasa getirildi bu adam... anlamak mümkün değil ya ...trabzon gidiyo fenerde bi iş yapamayan lazaroniyi getiriyo..:) kafası basmıyo bazı insanların...onlarda yöneticiyim die ortalarda dolaşıyo... yazık | 
| 
 --->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ [COLOR="Blue"]yönetimin vereceği kararı beklememiz lazım ne çıkacak karadan ya kal ya git başka antarnatif yoktur[/COLOR] | 
| 
 BÜLENT UYGUN ÇOK YAŞA [COLOR="Red"][B]TAKIM KÜME DÜŞECEK HALAA BEYFENDİ FUTBOLCU PAZARLAMAYA ÇALIŞIYOR... ONDAN SONRADA SİVASSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ DİYOR ,DEMEK Kİ 1. LİG BEYİMİZE AĞIR GELDİ TEKNİK HEYET OLARAK TOPUNUZ VE YÖNETİMDENDE BİRKAÇ TANE YÖNETİCİ HAKETMİYORSUNUZ. ÜZDÜĞÜNÜZ YETER YETER YETER YETER[/B][/COLOR] | 
| 
 --->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ Taraftar gec bile kaldı,hiçbir taraftar bu kadar kötü sonuclar aldıran teknik direktöre bu kadar dayanmaz,egerki dayanılıyorsa o taraftar takımının düşmesini istiyor demektir.TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİME SESLENİYORUM BU KÖTÜ GİDİŞİ ANCAK TAKIMINI VE İLİNİ SEVEN TARAFTARLAR DUDURABİLİR BU DA STADA GİDEREK VE PECZE Yİ PROTESTOLARLA İSTİFA ETTİRİLEREK OLUR YOKSA SONUÇ HÜSRAN OLUR... BAŞKA BİR TAKIMDA OLSAYDI ŞİMDİYE PRCZE ÇOKTAN ŞUTLANMIŞTI .BU ARADA YÖNETİM NE PLANLAR PEŞİNDE ANLAMIYORUZ ÇOOOOO YAZIK.. İST DE BURUK BİR SİVAS LI SELAMLAR.......... | 
| 
 -->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ DENİZLİ MAÇINDA BAĞARANLARDAN BİRİDE BENDİM.GIRTLAĞIM PATLARCASINA BAĞIRDIM.PECZE İSTİFA DİYE.YÖNETİME ATMIŞ TOPU BİZİM YÖNETİMİMİZDE HERALDE GÖNDERİRLER DİE DÜŞÜNÜYORUM.ELVEDA PECZE,ELVEDA.... PECZE İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA | 
| 
 --->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ PECZE GİTMESSE BİZ AŞALARA GİDECEĞİZ KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM BU TAKIM GEÇENSENE HARİKALAR YAPTI  PECZE İYİ TEKNİK DİREKTÖR AMA UYUŞMUYOR ACİLEN İSFA ETMESİ Lazım | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:56. |