![]() |
Almanyada doğdu Sivaslı oldu helal olsun sana Gökhan Bozkaya :P
Beşiktaşın Pascalı, Sivasın Gökhanı. Herhalde kredisi tükenmeyecek tek futbolcu Sivasta. Bu sıralar kesik yiyo ama napalım. Ama hiç unutmam Konya deplasmanında golü attıktan sonra bize doğru koşup ************* demesini. :lol: |
O ani yasamak isterdim eheheh.Fakat sadece Tv de gosterirlerse Takip Edebiliyoruz.O yuzden fazla bir bilgim yok.Hanqi Mevkide Oynuyor Bu Futbolcumuz>?
|
Forvet. Adamda ruh sağlam. Yeri gelir tekmeye kafa sokar.
|
bide adam karizma.tesisler acılmadan once bazan bizim halısahada(favori) idman yapıyorlardı.konusmustum.bence iyi bir forvet adamı.karizması yeter. 8)
|
uaheuae sivasta bi benzinlikte ki pompaci hatunlardan biri gokanin arabanin ustune oturmus..gokhan da gelip kiza kufretmis.. kalk lan ......... oturma arabaya die :)
|
GÖKHAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN İYİKİ FENERBAHÇENİN ALT YAPISINDA YETİŞİP ORADA KALMADIN SENEYE ZATEN FENERE KARŞI OYNAYACAKSIN ÇÜNKÜ SİVASSPOR BİRİNCİ LİGE ÇIKACAK HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS İST.BYŞ 0-4 SİVASSPOR GOLLER GÖKHAN 4
|
selam sert iklimin mert deli kanlısı
nasılsın iyimisin umarım iyi dir istanbul maçında kaç kişi olacak biliyormusun rekor kıracaz hatırlıyormusun inönü statını belki daha fazla istanbuldan senden gooooolllll bekliyoruz öpüldüzüz |
selam abicim nasılsın iyimisin umarım iyisindir
ilk 11'egiremiyorum diye üzülme sen daima mutluluğu yakalamaya calış hüzün nasıl olsa gelip bulur cünki sen bunu hak ediyorsun negüzel öyledeyilmi büsürü sevenin var ve herkesten mesaj alıyorsun öpüldünüz |
sen büyük maclarin adamisin gökhan !!!
|
bırak takımı sen 2 lıgın en yakısıklısısın yerı gelır yakısıkklılıgını kullanırsın sen her macın adamısın sen bı harıkasın CILGIN YIGIDO 8)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55. |