SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9135)

SivasSpor.Com 19.11.2006 19:13

YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK!.

Başkan Mecnun Otyakmaz Sivassporumuzun Yükselişi Sürüyor Geçen Hafta Beşiktaşi Inönüde Mağlup eden Takımımız bunun Tesadüf olmadığını Trabzonu Devirerek gösterdi dedi.

galibiyet periyotlarının devam etmesinin kendilerini ve Sivasspor camiasını mutlu ettiğini kaydederek, "3 haftalık periyotta 2. ayağı da 3 puanla kapattığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz. İnşallah haftaya da Galatasaray karşısında umduğumuz sonucu alırız. Arkadaşlarımı da tebrik ettim. Çok iyi mücadele ettiler ve hak ederek kazandılar.
Sivasspor iyi yolda ve daha da iyi olacak inşallah" dedi.

Başkanımız Odyakmaz, Trabzonspor maçında çok gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, "Bu maçta Beşiktaş maçı kadar çok gol pozisyonu yoktu ama çok sayıda net gol pozisyonları vardı. Az gol pozisyonu bulduk ama çok netti. Üstün olduğumuz ve kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

1967_CLUB_10UR 19.11.2006 19:15

--->: YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK!.

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]bizde öyle umuyoruz..bülent hocanın akşam konuşmasını dinledim de yiğido ekolü yaratacaz diyor inşallah hayırı bir sistem olur.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

menderescanruh 19.11.2006 19:25

SİVASSPOR u başarısından dolayı kutluyorum.
Başarılarının devamını dilerim.

junior_69 19.11.2006 19:47

-->: YÜKSELİŞİMİZ SÜRECEK!.

sivasımızı canı gönülden tebrik ediyorum
bizi hep böyle sevindir

sivaslı_burhan 19.11.2006 19:59

SİVASSİPOR UN YOLUNA KİMSE TAS KOYAMAZ YOLUMUZA TAS KOYANIN OTOBANINA KAYA KOYARIZ ÇUNKÜ BİZ SİVASLIYIZZZZ...SİVAS SİPOR UN BASARISI DEVAM EDECEK VE HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMICAK BİZİ...HAFTAYA ALİ SAMİYEN DE CİMBOM U YIKMAK TEK TEMENNİM..
DERNEK 67

CEMILAKTURK 19.11.2006 20:30

DIRENC NOKTASI

Bravo SIVASSPOR.SIVASSPOR Kaptan Selahattin,Kaleci Erol donemlerinde kendi sahasinda mac vermemesi ile taninirdi.Bu sezon bir sekilde ligin orta ,altlarinda yer alan takimlara sahamizda yenilerek (acigi bir olcude deplasman galibiyetlerimiz ile kapatabildik) sahamizda mac alamama stresine girdik.Bu durum takimimiz uzerinde bir baski olusturarak,kendi sahamizda gercek gucumuzu gostermemizi engelliyordu.Trabzonspor galibiyetini bu acidan onemsiyorum.Yukselisimizle ilgili direnc noktasi asilmistir.SIVASSPOR daha rahat ve gerilimsiz oynayacak,ligin ust siralarinda hakettigimiz yeri alacagiz.

Bilmiyorum5 19.11.2006 21:13

İŞTE SİVASSPOR BU BIZ BU LIGE RENK KATMAYA GELDIK VE OYNADIGIMIZ FUT BOL VE BUYUKLERDEN ALDIGIMIZ PUANLARLA BUNU GOSTERDIK

HaYaLL58 19.11.2006 21:17

inşallah yükseliişimiz sürecek ve sivassporumuz hakettiği yeri alacak....

HALIL 19.11.2006 22:30

bu uc macta hedef 4 puandi simdilik 6 puan aldik insallah 9 olurr

SivasLady 19.11.2006 22:32

[B]takimin gidisati cok güzel
insallah böylede devam eder
galibiyetler herkesi mutlu ediyor
takima ve yönetime güveniyoruz[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28.