![]() |
Balilinin Atletizimden Futbola döndügünü biliyormusunuz
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Balilinin Futboldan önce Atletizim yaptigini galiba cogumuz bilmiyoruz .Balili nin atletizimde 100 metreyi 10.5 Saniye Kostugunu bilen varmi !!!!!! bu süratte baska daha bir Futbolcu Dünyada yok.. 11.20 kosan bir cok süratli futbolcu var 11.00 Saniyenin Altinda inen baska bir futbolcu yok . Bunun Türkiyede farkina varan ilk Antröner Zico Türkiye, ve Avrupada teke tek bos alan yakalarsa gecemeyecegi futbolcu yok .. Atletizimin Baliliye verdigi bu avantaji cok iyi kullaniyor......[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: Balilinin Atletizimden Futbola döndügünü biliyormusunuz
[B]O derece ile bazı şampiyonalarda 1. bile olabilirdi :)
Bu hafta gs sonraki haftalarda rakiplerimiz düşünsün... Bu özellikte bir oyuncuyuda elimizde tutmamız lazım ;)[/B] |
-->: Balilinin Atletizimden Futbola döndügünü biliyormusunuz
BENM BİLDİĞİM ARSENALLİ THERY HENRY DE ATLETİZMDEN GELMİŞTİR.HATTA AİLE BÜYÜKLERİNDEN BAZILARININ DÜNYA DA SÖZ SAHİBİ OLDUĞUDA BİLİNMEKTEDİR.
|
[B][COLOR=blue]Ben de diyorum [COLOR=red]Balili[/COLOR] bu hızı nerden alıyor...?[/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B]Hmmm demek öylee...![/B] [B]Böyle bir [COLOR=red]sprinterimiz[/COLOR] olması büyük kazanç.[/B] [B]Yanılmıyorsam ve hafızam beni yanıltmıyorsa;[/B] [B][COLOR=red]Aykut KOCAMAN [/COLOR]da atletizm (jimnastik) kökenli.[/B] [B].[/B] [B].[/B] [B].[/B][/COLOR] |
çook iyi valla hem hızlı koşuyor hem gol atıyor
|
ben bilmiyordum.Bu hız gerçekten iyi bir hız bende bi aralar atletizm yapmıştım ordan bilirim ne kadar zor olduğunu.Tabi hızında futbolda bi avantaj olduğu doğru bu yönüyle balili diğer futbolculardan ayrılıyo
|
vallahi cok ilginncccc.........................
|
Balili nin bu özelliğini geçen sene Lorant çok iyi kullandı. Bu senede Bülent hoca kullanacak galiba. Balilinin biraz özelliklerini geliştirse Türkiyede tutamayız onu
|
gecen sene ts ye attıgı gol herseyı acıklıo :D
|
bnce çok ilginç bi olay bende bilmiyodum bu olayı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |