SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAYDİ 4 EYLÜL´E (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9261)

SivasSpor.Com 29.11.2006 19:37

HAYDİ 4 EYLÜL´E

Sivassporumuz , bugün oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, 1967 Genç Taraftarlar Derneği ise Süpriz yapmaya Hazırlanıyor.

1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın Korkmazgil "bugün günü oynanacak olan maçta 4 Eylül stadyumunu doldurarak Sivassporumuza süpriz yapmayı düşünüyoruz." dedi Kırmızı-Beyazlı ekibin her maçında takımlarına destek olan Derneğimiz taraftarları bu hafta Sivasspor için çok önemli olan Ankaragücü maçında da takımımızı yalnız bırakmayacağız ve her zamanki gibi yense vede yenilsede destek olmaya devam edeceğiz dediler. Taraftarlar, Takımın da Ankaragücü maçında hayal kırıklığı yaşatmamasını istediler.

sivassss 29.11.2006 19:41

--->: HAYDİ 4 EYLÜLE

[COLOR="Sienna"][B]sivasda yaşayan bütün hemşerilerimizi bu maça bekliyoruz, yiğidolar zaten gereken cevabı sahada verecekler biz yeterki destek olalım...[/B][/COLOR]

67_DERNEK_AKKIZ 29.11.2006 20:09

-->: HAYDİ 4 EYLÜL´E

[B][I][COLOR="DarkRed"]4 EYLULU COSTURUN ARKADASLAR SIVASTA OLAN SIVASSPOR TARAFTARLARI..
HAVA SARTLARIDA AGIR ARTIK AMA
TARAFTAR BU HAVADA BELLI OLUR[/COLOR][/I][/B]

sinan58_34 29.11.2006 20:17

--->: HAYDİ 4 EYLÜL´E

[B][I]bu konuda 1967 genc taraftar dernegimize guvenimiz sonsuz insallah sivastaki taraftarlarımızda görevini yerıne getirirde stadimiz dolar [/I][/B]

koyu58 29.11.2006 20:23

ALLAHIM İZİN VERİRSE CUMA AKŞAM KAYSERİDEN SİVAS ELLERİNE GELİYORUM CUMARTESİ O MAÇTA OLACAĞIM 1967 DERNEKLİLER BEKLEYİN BENİ 1967 DERNEKLİ OLMASAMDA [COLOR="Red"]KOYU58im[/COLOR] ŞİMDİDEN MAÇI HEYECENLA BEKLİYORUM HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER

1967_CLUB_10UR 29.11.2006 22:52

[CENTER][COLOR="Black"][I][B]evet sayın dernek başkanımız[/B][/I][/COLOR] [U][COLOR="Red"][B][I]YALÇIN KORKMAZGİL [/I][/B][/COLOR][/U][COLOR="Black"][B][I]'inde dediği gibi bu hafta stadyumu doldurarak takımımıza gereken desteği vereceğiz.bu takım her türlü desteği ve güzellği hak ediyor.[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

yigido Atilla 29.11.2006 23:24

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][COLOR="Navy"]Sivasspor Bu macin kesin favorisi Ankaragücü Ankaraya puansiz dönecek[/COLOR][/I][/B]

1967_CLUB_HÜSEYİN 29.11.2006 23:36

evet dernek başkanımızında dediği gibi bu maçat stadı doldurmalarını istiyoruz sivastaki hemşehrilerimizi umarım inşallah stadı doldururlar bizim için çok önemli bi maç eğer bu hafta ankaragücü bi takımını yendiğimiz taktirde alacağımız üç puan bizi daha da rahatlatacak biz 1967 genc taraftarlar derneği olarak her zamn daima iyi gününde de kötü gününde de yanındayız bundan sivasporumuzun ve yönetimizin hiç şüpesi olmasın

HAYDİ SİVASSPOR ANKARAGÜYÜ ELİ BOŞ GÖNDERMENİN TAM ZAMANI....

TAKIMIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ BU MAÇTA BEN 1967 DERNEK HÜSEYİN OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH KAZANAN TARAF BİZ OLACAĞIZZ...![I][LEFT][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/COLOR][/LEFT][/I]

ceza_tolga_rep 30.11.2006 00:04

valla eğer ki maçı kazanmak istiyorsak bu maçta statı doldurmalıyız.inşallah ful olarak maça başlarız.bide bu kapıların erken açılması lazım.maçtan 2 saat önce mesela.
HERKES CUMARTESİ 4 EYLÜLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Flavio 30.11.2006 00:08

İnşallah stad full dolcak.Yiğidolar kazancak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:14.