![]() |
LORANT, HAKKI VE ANDERSON´U İSTİYOR
Transfer için düğmeye basan K. Erciyesspor, Sivassporlu [B]Hakkı[/B] ve [B]Anderson[/B]'a talip oldu. Yöneticiler, iki oyuncuyu da mutlaka almak istediklerini belirterek Sivaslı yöneticilerle temasa geçti. Transferlerin bir hafta içinde bitmesi bekleniyor.
[I]Kaynak: FOTOMAC[/I] |
-->: HAKKI WE ANDERSON ERCİYES YOLUNDAMI
anderson durabılır ama hakkı artık kabak tadı vermeye basladı hakkının gıtmesı ısabet olurrr
|
--->: HAKKI WE ANDERSON ERCİYES YOLUNDAMI
Bencede Hakkı verilebilir ama Anderson kesinlikle kalmalı.
|
aman diyim oyle bı olay olmasın...
|
BAN A GÖRE ÇOK İYİ PARA VERİRLERSE KİRALANMALI.ARTIK HAKKININ YERİNEDE İYİ BİR STOPER BULMALIYIZ.ANDERSONDA ARTIK BİŞEYLER YAPMASI LAZIM.PERFORMANSI O KADARDA İYİ DEİL.BENCE BU SZON SONUNA KADAR KİRAYA VERİLEBİLRLER.
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]kendi şahsi görüşüm hakkı nın gitmesi,yerine daha iyi bir oyuncu alınması takımın menfaatine olacaktır.ama anderson için aynı şeyleri düşünmüyorum.bu sezon andersonun küstürüldüğü kanaatindeyim.mehmet yerine andersona daha çok fırsat tanınmış olsaydı eminim bunun kadrini ve kıymetinide bilirdi ve asıl alışık olduğumuz andersonu izleme şansınıda bulurduk.yinede sivasspor için ne hayırlıysa o olsun sonrandan keşke demenin bir anlamı olmayacak..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[COLOR="Sienna"][B]bu haber fotomaç'ın haberi ise ben inanmam, zaten erciyes'in bu oyuncuları alacağını zannetmiyorum, gitmelerinide hiç istemem açıkçası, andersson'u gençlerbirliği istemişti fakat alamamıştı, erciyes'in alabileceğini hiç zannetmiyorum, hakkı da servet ile çok iyi bir ikili oluşturdular, kalmasında yarar vardır...[/B][/COLOR]
|
Mehmet YILDIZ, Balili ve Wooter varken Andersonun gönderilmesi bize hiçbir şey kaybettirmez. Fakat Hakkı kesinlikle gönderilmemeli. Defans kurgusu bozulur.
|
[COLOR="Red"]her ikiside sivassporda kalmalı[/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]BENCE HİÇ GİTMESİN 2 SİDE ÖNEMLİ OYUNCULAR BİZİM 2. YARIDA ONLARA İHTİYACIMIZ VAR[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |