![]() |
SERVET MANİSA YOLUNDA
Vestel Manisaspor, Fenerbahçe'nin sezon başında Sivasspor'a verdiği Servet Çetin'le prensipte anlaştı.
Vestel Manisaspor, F.Bahçe'nin sezon başında Sivasspor'a verdiği Servet'le prensipte anlaştı. Transfer yönetmeliğinden kaynaklanan pürüz aşıldığı taktirde milli oyuncu, ocak ayından itibaren siyah-beyazlı formayı giyecek. Vestel Manisaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, statü gereği bir futbolcunun aynı sezon içinde üçüncü kulüple sözleşme imzalayamayacağını hatırlatarak, "Hem Sivasspor hem de Servet'le anlaştık. Ancak Servet sezon başında Fenerbahçe ile bir UEFA Kupası maçı oynadıktan sonra Sivasspor'a gitti. Yani Süper Lig'de Fenerbançe formasını giymedi. Bu durumun transferi engelleyip engellemeyeceğini Futbol Federasyonu'na danıştık. Federasyon olumlu yanıt verirse, bu oyuncuyu ocak ayından itibaren renklerimize bağlayacağız. Eğer olumsuz yanıt gelirse Servet'i sezon sonunda transfer edeceğiz" diye konuştu. [B][COLOR="Red"]UYGUN'DAN AÇIKLAMA[/COLOR] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Servet Çetin’in çeşitli kulüplerle anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirerek, "Servet’i 2 milyon Euro’yu kim verirse o kulübe veririz, Vestel Manisaspor’la böyle bir anlaşmaya varmadık” dedi.[/B] |
--->: SERVET MANİSA YOLUNDA
Bence Servet gönderilmemeli.Avrupaya gitmek istiyorsak göndermemeli tam aksine daha kaliteli futbolcular almalıyız.
|
Ya bu nasıl haber daha yarım sezon oldu adamı alalı hemen gidiyor. Hemde ilk yarı takıma cok yararlı olmusken. Sonra Manisaspor Sivasspor'dan daha kaliteli bir takımmıda oraya gidiyor.
|
-->: SERVET MANİSA YOLUNDA
servet manisada.bakın yarınki manşetlere.anlaşılır anlaşılmaz yok.servet gitti.servet gitti.beşiktaşın sitesinde taraftarlar konuyu tartışıyor.serveti kaçırdık diye.resmi sitelerdede yazıyor.verceksek bari büyük takımlara verseydik.adımız çıkardı...
|
[B]Servet SivasSpor`a kiralik olarak geldi
yanilmiyorsam hatta karsiliksiz ve anlasma söyle sene sonuna kadar transfer olursa Servet karsiligi verilen parayi SivasSpor alacak ama sene sonu giderse bedavaya gidecek - SivasSpora gelir yok yönetim dogru kararlar verdiginden eminim ben güveniyorum hayirlisi neyse o olsun[/B] |
-->: SERVET MANİSA YOLUNDA
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.BENCE MANİSA ÇOK İYİ PARA VERECEKSE EĞER GİTMELİ.YANİ BİZ İYİ PARA ALMALIYIZ SERVETTEN.
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]>>>>yorum yok..<<<<<servete sivasspor'a verdiği hizmetinden dolayı teşekkür ederim.:mad:[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
ya aa nerden cıktı servetin gidmesi sakın öle bi hata yapıp serveti wernesinler
|
yonetım zaten fırsat arıyodu kıme satsak da para alsak die bi bahen cıktı
inşallah ligde KALIRIZ.... bari can arat ı alsalar |
sezon başında kimse bu kadar iyi performans beklemiyordu gerçektende çok faydalı oldu takıma inş takımda kalır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20. |