SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   DEPLASMAN KRALI SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9550)

HakkıTİMUÇİN 24.12.2006 15:21

DEPLASMAN KRALI SİVASSPOR

[B]Arkadaşlar ilk yarıyı 22 puanla 11 sırada tamamladık..

Deplasman maçlarında 12 puanla, 18 puan toplayan Fenerbahçenin ardından
bizim gibi 12 puan toplayan Manisa ve Gençlerbirliği ile 2. sırayı paylaşıyoruz..

Ancak;

İç saha maçlarına gelince durum tam tersine dönüyor. Evinde en az puan alan (9 puan ) K.Erciyes sporun ardından yine bizim gibi 10 puan toplayan Sakarya ile birlikte bu sefer sondan 2. sıradayız..

İç sahada sondan ikinci...Deplasmanda baştan ikinciyiz

Ne dersiniz ikinci yarı tüm maçlarımızı deplasmandamı oynasak :D :D :D[/B]

1967_CLUB_BOZ 24.12.2006 15:32

--->: DEPLASMAN KRALI SİVASSPOR

[B][COLOR="Blue"]vaaaaaaaaaaaay be sivassporumuza baaaaaaaaaak[/COLOR][/B]

talha58 24.12.2006 15:55

Sebebi belli. Takımımız iyi kapanan bir kontratak takımı. Bülent Uygun'un gelmesiyle ilerde top tutan Mehmet Yıldız da takıma girince evimizde oyunu sete dönüştürmeye başladık. Daha önceden baskılı oynamaya elverişli olmadığımız için baskın goller yiyorduk. Artık rakip sahada topu daha fazla tutup, organizaasyon ataklar da yapabiliyoruz.

gardasin.58 24.12.2006 17:19

-->: DEPLASMAN KRALI SİVASSPOR

daha iyi olmasi icin devamli destek tam destek sivasspor icin hep bereber eleleeeee

1967_CLUB_10UR 24.12.2006 18:32

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]bülent uygun takımın başına gelmeseydi sadece deplasman maçlarında aldığımız puanlar la yetinmek zorunda kalacakatık.pecze li sivasspor sahasında çok etkisizdi.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

talha58 24.12.2006 19:01

[QUOTE=u_ozturk;176487]hocam ben bu lafın aynısı Rıdvan DİLMEN'den duymuştum :D ama ben de katılıyorum....[/QUOTE]

doğru söylüyorsun ama ben Rıdvan'dan önce söylemiştim. Yalnız Rıdvan Dilmen gibi herkese ulaşma imkanımız olmadığından tabi sınırlı kaldı. Ama Fenerbahçe maçından hemen sonra 4-0 kaybetmemize rağmen yaptığım yorumlar bu sitede duruyor. Ben de Rıdvan bunları söylerken izlemiştim. Ve haklı bulmuştum. teşekkürler.

yerliturkuaz 30.12.2006 18:27

Geçen sene de öyleydi bu sene ligin sonlarına doğru evimizde puanlar almaya başladık bunu devam ettirirsek ligi çok iyi yerde bitirir belkide Avrupa kupalarına katılma şansı yaklayabiliriz

FurkaN 30.12.2006 18:30

-->: DEPLASMAN KRALI SİVASSPOR

[B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Balili'nin yanına bir santrfor daha koyunca ilerde top tutmaya başladık ve rakiplerimiz tek kale oynayamaz oldu... Deplasman da çok puna kazanmamızın sebebi iyi bir kontra atak takımı olmamız beşiktaş maçı en iyi örnek buna...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 30.12.2006 18:43

[COLOR="Blue"]Eğer deplasmanda puan kazanıyorsak İstanbul harici bütün illerde oynamayı isterim.[/COLOR]

abdurrahim_58 30.12.2006 21:08

Ewet deplasman kralıyız ama ewimizde cok basit puanlar kaybettik. Ama bu kesinlikle Sivassporun deplasmanda rakiplerinin korkulu ruyası olacagı gercegını degıstırmez.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00.