![]() |
ÜÇÜNCÜ KALECİ BULUNDU
Sivasspor, Çorluspor’un genç kalecisi Eray Günaydın’la anlaştı.
Türkiye 3.liginde mücadele eden Çorluspor’un kalecisi Eray, sezonun ilk haftalarında Tepecik Belediyespor’la oynadıkları maçta sağ el parmaklarının kırılmasıyla sakatlık yaşadı. Yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak olan Eray’ın sakatlığının geçtiği ve kırık olan üç parmağının düzeldiği belirtildi. 1985 doğumlu olan Eray’ın 3 Ocak’ta Manavgat’ta başlayacak olan devre arası kampına katılacağı belirtildi. |
-->: ÜÇÜNCÜ KALECİ BULUNDU
gencc oyuncuu ama harundan daha iyi oldugunuu dusunmuyorummm bulent uygun yurt disindaykeenn kim yapmis transferiii onuu anlamiyoruùùmm
|
av. yed.
13 - Çorluspor 15 4 4 7 14 25 -11 16 Arkadaslar eger corlusporun kalesini aldıgımız adam koruyorsa korkun derim adam 15 macta 25 gol yemis boyle bi kaleciyi 3. kaleci olarak almak bile intihar olur. hem harun niye gonderildiki... |
yazik -eray -harundan.vedat dan -hakandan dahami iyi kaleciymis
yazikki tam yazik |
--->: ÜÇÜNCÜ KALECİ BULUNDU
ya golü kaleci tek basinami yiyor defansin hicmi hatasi yok.
|
HARUN VE VEDAT NEDEN GÖNDERİLDİ?BANA BİRİ ANLATABİLİRMİ?BENCE ÇOK YANLIŞ BİR TRANSFER OLDU?YANLIŞ YAPILMIŞ İŞ.HERHALDE TORPİLLE GELDİ?DUYDUĞUMA GÖREDE 100MİLYAR İSTEMİŞ ALİBEYKÖY ERAY İÇİN?HAYIRLISI?
|
SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH PERFONMASI İYİDİR
|
iyi kaleci iyi tanıyorum 10 yıl kaleci sorunu olmaz
|
Bence üçüncü kaleciden önce ikinci kaleci lazımdı takıma. Petkoviç oynamadığı zaman korkmayacağımız bir yedek kaleci. Zafer Özgültekin gibi.
|
KARDEŞ BU TRANSFERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.KALECİLERİMİZ SAKATKEN OYNAYAN HARUN ÇOK MU KÖTÜ OYNADI YA.ADAM ÇIKTI ELİNDEN GELENİ YAPTI ASLAN GİBİ OYNADI HELAL OLSUN BEN BU 3.KALECİ TARNSFERİNİ GEREKSİZ BULUYORUM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49. |