![]() |
SERVET:TERCİHİM BEŞİKTAŞ
Büyük kulüplerin transfer listesinde yer alan Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin, Beşiktaş takımında oynamak istediğini söyledi.
Çetin, Beşiktaş takımında oynamak benim için bir onurdur”dedi Milli Futbolcu Servet Çetin, "Birçok teklif aldım. Sivas ile sezon sonuna kadar sözleşmem var. Beni devre arasında almak isteyen takım bedel ödemek zorunda. Rıza Çalımbay döneminde Beşiktaş`tan teklif almıştım ama o zaman gerçekleşmemişti. Son dönemde yine adım geçiyor. Beşiktaş`ta oynamak benim için büyük onur. Sadece tecrübeli bir stoper aradıklarını biliyorum" diye konuştu |
-->: SERVET TERCIHIM BEŞİKTAŞ
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Parayı versinler istediğin takım olur... Yeter ki istediğimiz parayı versinler...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: SERVET TERCIHIM BEŞİKTAŞ
Servet büyük takima giderse gine eski imajini alir.Bence gitmesin hem kendisi icin hemde bizim icin daha faydali
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]SERVET KALACAK MI GİDECEK Mİ BİR BELİRSİZLİK VAR ORTADA..2.YARI YA BU ŞEKİL TRANSFER SORUNLARIYLA HAZIRLANMAK BİZ ZARAR VERİR.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=YatodaSin;177256]Servet büyük takima giderse gine eski imajini alir.Bence gitmesin hem kendisi icin hemde bizim icin daha faydali[/QUOTE]
haklısın ama sivassporun serveti yarıda satması lazım para kazanması için yoksa sezon sonunda sözleşmesi bitiyor istediği takıma gider.o zamnda sivassporun bir faydası olmaz beleşten uçar.onun için sivassporun karlı çıkması lazım |
[QUOTE=lise-tayfaapo;177259]haklısın ama sivassporun serveti yarıda satması lazım para kazanması için yoksa sezon sonunda sözleşmesi bitiyor istediği takıma gider.o zamnda sivassporun bir faydası olmaz beleşten uçar.onun için sivassporun karlı çıkması lazım[/QUOTE]
bence servet sivasta kalmali cünkü ligi garantilemedik her dönem ligde kalirsan sanirim 10tiriliyon kadar para takimlarin kasasina giriyor serveti satinca ya düsersen bu paradanda olursun. |
-->: SERVET:TERCİHİM BEŞİKTAŞ
abi bjk o nu alır yeterki kafasına koyarsa parayı basar alır zaten bjk ninde servet bir defens oyuncusuna ihticayı var
|
--->: SERVET:TERCİHİM BEŞİKTAŞ
istedigi bir takim olur servet gercekten sivasta iyi oyun oynadi tam bir sivasli o
|
--->: SERVET:TERCİHİM BEŞİKTAŞ
gonlu baska yerde olanin yolu acik olsun deriz hayirlisi neyse o
|
-->: SERVET:TERCİHİM BEŞİKTAŞ
Artik neye inanacagiz yaw .Parayi veren düdügü öttürür.Bjk parayi versin Servetin tercihi ciksin :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55. |