![]() |
LAZAROV 'U KAPTIRMAYIN
Kayseri Erciyes Andersonu hala istiyorsa elimizde ki kozu iyi değerlendirerek Takas yolunu tercih etmeli ve bizde Lazarovu istemeliyiz.
Lazarov- Balili veya Mehmet Yıldız ikilisi rakip takımların celladı olurlar ve çok başarılara da imza atarlar. Yani değerlendireceğimiz bir tane yabancı oyuncu burnumuzun dibinde tabii ki görebilirsek. Lazarov'u Konyaspor da mutlaka almak istiyor niçin Konya'ya kaptıralım (üstelik rakibimiz) Lazarov Ülkemizdeki yabancı lar arasında en kalitelilerinden bir tanesi sağlam futbolu, çok iyi gol vuruşları olan bir futbolcu değerlendirilirse iyi olur, SERVET' ise Vestel Manisa ile parasal konuda anlaşamamış, bu bana Galatasaray'a gitmek için Stratejik bir taktik gibi geldi. Tabii ki kendi istikbali kararıda kendisi verir. Bu durumda Servet'ten parasal olarak yararlanamayacağız gibi geliyor... Sn. Uygun'un bir haftalık avrupa araştırması boşa gitmez inşallah, bekleyip göreceğiz. Tüm sivaslı hemşehrilerimin mübarek Kurban bayramını kutlar ve Yeni yılın Sağlık,esenlik ve başarılarla geçmesini temenni ederim. Sevgi ve Saygılarımla, |
-->: LAZAROV 'U KAPTIRMAYIN
ben bu paragraftan bişey anlamadım.
|
Gayet açık ve net bi paragraf Sivasspor umuzun transferdeki son çehresini anlatıyor.Lazarov gelirse yararı büyük olur..
|
--->: LAZAROV 'U KAPTIRMAYIN
Lazarov gercekten cok kaliteli bir futbolcu bunu futboluyla isbat ediyor. Anderson'dan daha kaliteli oldugu kesın. Anderson'un yerine Lazarov'un gelmesi Sivassporumuzun yararına olacaktır.
|
bencede lazarovu gsde istiyor.. elimizi çabuk tutmamız gerek
bu arada herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun nice bayramlara inşallah |
Bencede Balili-Lazarov ikilisi bitirir rakiplerin işini.İki futbolcunun oynama stilleri aynı.Bitirici vuruşları çok kuvvetli.Mutlaka alınmalı...
|
cok dogruu benimm de dusuduklerimm bunlarrr
|
[COLOR="Sienna"][B]arkadaşlar bu bir hayaldir bence,
lazarov denilen futbolcuyu galatasaray istedi, erciyesspor onlara bile vermedi, erciyesspor kritik dönemler yaşadığı şu günlerde en önemli futbolcusu olan lazaraov'u kimseye vermez...[/B][/COLOR] |
-->: --->: LAZAROV 'U KAPTIRMAYIN
[QUOTE=sivassss;178050][COLOR="Sienna"][B]arkadaşlar bu bir hayaldir bence,
lazarov denilen futbolcuyu galatasaray istedi, erciyesspor onlara bile vermedi, erciyesspor kritik dönemler yaşadığı şu günlerde en önemli futbolcusu olan lazaraov'u kimseye vermez...[/B][/COLOR][/QUOTE] COK DOGRU DIYORSUN GARDAS SU KRITIK DÖNEMDE BIZE NIYE VERSINLER LAZAROVU SU KRITIK DÖNEMDE BIZDE ANDERSONU VERMESEK NASIL OLUR YANLISMI DÜSÜNDÜM YOKSA |
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]lazarov'un bize gelmesi büyük hayal olur ..ama gelmesi durumunda süper olur.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |