![]() |
ERCİYES LORANT´I YOLLADI
Kayseri Erciyesspor teknik direktör Werner Lorant ile yollarını ayırdı. Kulüp başkan vekili Ziya Eren, 13 Ocak'ta yapılacak olan genel kurulda Erol Bedir yönetimindeki mevcut yönetimin aday olmayacağını ve kendisinin başkanlığında bir ekibin yönetime aday olacağını belirtti. Eren, bu nedenle de Werner Lorant ile çalışmayı düşünmediklerini söyledi.
Ziya Eren, yeni hoca arayışlarının da sürdüğünü ve bazı teknik direktörlerle görüştüklerini sözlerine ekledi. AA |
--->: ERCİYES LORANT´I YOLLADI
WERNER LORANT KOVULA KOVULA KACA KACA BI HAL OLDU SIVASSPORU BIRAKMANIN CEZASINI CEKSIN SIMDI
|
Adam şamar oğlanına döndü aslında çok sevdiğim bir hoca ama Türkiyede şansı yaver gitmiyor o yüzden Türkiye ısrarından vaz geçip ülkesinesine yada başka bir ülkede şansını denese daha faydalı olur.
|
[B][COLOR="Indigo"]Kayseri camiası geçen seneki Kayseri-Sivas maçında Lorant'a haklı olarak çok büyük tepki göstermişti. Ama bu sezon Erciyes'in başına getirdiler. Bence artık Türk hocalara daha fazla şans verilmeli. Yalnız bu iş devamlı aynı kişilerin yer değiştirdiği bir çark olmamalı. Benim aklıma gelen Şaban Yıldırım, Raşit Çetiner, Ümit Kayıhan, Rıdvan Dilmen, Uğur Tütüneker gibi isimlerin daha fazla şans bulmasını istiyorum. Lorant'a gelince biz kendisine birşey diyemeyiz. Bizim takım için iyi işler yaptı. [/COLOR][/B]
|
bence çok yanlış düşünüyorsunuz.bikere geçen yıldaki kayseri deplasmanında kayserililer ona 90 dakkika yabancı madde attı oda hareket çekti haklı olarak.ayrıca sivas ta asla başarısız değildi fenerde de değildi ama bizim ülkede futbol bu herkes herşeyi bildiğni zannediyor özelikle ulusal basında ve boşta olan yerli hocalar.erciyese gelince geldiğnde zatend udrumötü idi tam toparladı işi son hafta larda bu sefer yeni gelen başkanları böyle absürt şaklabanlıklar yapmaya başladı.erciyese ikinci lig hayırlı olsun diyelim ve keşke lorant hala sivas da olsa idi!bu tabii benim fikrim saygılar kerkese
|
herkese demek istedim:)bi inceleme ihtiyacı duydum şu erciyes 17 maç da 38 gol yemiş ama son 4 maçının 3 ünde gol yememiş bide galatasaraya 4 attilar.yani tam toparlanacaklar hocayı kampta kovuyorlar çok komikler bunlar valla!
|
[QUOTE=fritt;180726]bence çok yanlış düşünüyorsunuz.bikere geçen yıldaki kayseri deplasmanında kayserililer ona 90 dakkika yabancı madde attı oda hareket çekti haklı olarak.ayrıca sivas ta asla başarısız değildi fenerde de değildi ama bizim ülkede futbol bu herkes herşeyi bildiğni zannediyor özelikle ulusal basında ve boşta olan yerli hocalar.erciyese gelince geldiğnde zatend udrumötü idi tam toparladı işi son hafta larda bu sefer yeni gelen başkanları böyle absürt şaklabanlıklar yapmaya başladı.erciyese ikinci lig hayırlı olsun diyelim ve keşke lorant hala sivas da olsa idi!bu tabii benim fikrim saygılar kerkese[/QUOTE]
Valla ben şu anda Bülent Uygun'u değişmem. Lorant değil kim gelirse gelsin. |
-->: ERCİYES LORANT´I YOLLADI
lorant bana göre kaliteli bir hoca.ama gittiği takımlarda bir trlü uyum sağlayamıyor ve devamlı bir problem çıkıyor.bence kayseriye gitmeside hatalı bi karardı.artık kendi ülkesinde çalışmalı bana göre?ama almanlar lorant gibi hocaları pek sevemezler,belki 2. ligde görev yapabilir.hayırlısı olsun.
|
[B][COLOR="Indigo"]Lorant zaten daha birkaç gün önce Erciyes'ten gönderirlerse başka bir Türk takımına gelirim demişti. [/COLOR][/B]
|
valla hoşgelir nezaman adamı görsem eğlenceli de oluyor!seviyom ben onu yaw:Del kol ve dudak hareketler süper ama hata da onda be kardeşim sen kalk iran da lider ol ve erciyese gel.ya ne güzel işte lidersin rahatsın demi ya?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11. |