![]() |
SERVET´E ZENIT KANCASI
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_9088_ServetCetin002.jpg[/IMG]
Servet Çetin’i Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Rusya’nın Saint Petersburg kentinin Zenit takımının resmen istediği bildirildi... Daha önce Fatih’i kadrosuna katan Zenit’in, Servet için de ısrarcı olduğu, Sivas yönetiminin ise bu iki kulüpten bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro istediği öğrenildi. Fatih Tekke’nin de forma giydiği Rusya’nın Saint Petersburg kentinin Zenit takımının resmen istediğini açıklayan Uygun, bu konudaki görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. |
--->: SERVET´E ZENIT KANCASI
[B][COLOR="Indigo"]eğer bu haber doğruysa Servet'i iyi paraya satabiliriz. Ama bence satarken sonraki transferinden pay maddesi koydurmalıyız. Ertuğrul için ise üzüldüm. İnşallah kiralıktır. Bonservisiyle vermemişlerdir. [/COLOR][/B]
|
-->: SERVET´E ZENIT KANCASI
bana göre servet eğer ki kalırsa yazın galatasarayda?adnan polat ön sözleşmeyi yaptı bile?pek zannedmiyorum servetin gideceğinden?inşallah giderde para kazanırız sonuçta?
|
[B][COLOR="Indigo"]takımın paraya ihtiyacı var. Para olamadığı için hem transfer yapılamıyor, hem de çok sayıda oyuncu gönderilmek zorunda kalınıyor. İnşallah tatmin edici fiyatlarla satabilirsek yerine daha uygun oyuncular alabiliriz diyorum. Mesela Galatasaray'ın geçenlerde denediği Bilal Aziz iyi oyuncuya benziyordu. [/COLOR][/B]
|
[B][I][CENTER]servet transfer konusunda ne düşünüyor bilmiyorum ama sivasspor bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğinden şüphem yok ama ben servetin sivassporda kalmasından yanayım ertuğrul kardeşimede elazığda başarılar dilerim...[/CENTER][/I][/B]
|
bence suan bosta olan vestel manisadan ayrilan johanna alinip servet zenite ve ya porsmunta 3 trilyona satilmali 2 trilyon az eger 3 trilyon vermiyolarsa servet kalsin johanna olmassa bu tarzda uzun boylu gobekte hakkkinin yaninta top kesicek kalla tarzi bir yabanci alinmali bulent uygunda bir suru futbolcu goruntuleri var ayrica tv8 de primerligi izliyosaniz shhef united diye asagi siralarda oynayan fakir bir takim orda taninmayan ucuz adamlar oynuyo ve ben bi kac keredir izliyorum defansta song gibibir adam var adi james bu oyuncunun bonservisi 750 milyari gecmez hadi bilemedin 1 trilyon olsun serveti 3 trilyona satarsak bu oyuncuyu alabiliriz adi cok duyulmadigi icin turkliyeye gelebilir
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;181260]bence suan bosta olan vestel manisadan ayrilan johanna alinip servet zenite ve ya porsmunta 3 trilyona satilmali 2 trilyon az eger 3 trilyon vermiyolarsa servet kalsin johanna olmassa bu tarzda uzun boylu gobekte hakkkinin yaninta top kesicek kalla tarzi bir yabanci alinmali bulent uygunda bir suru futbolcu goruntuleri var ayrica tv8 de primerligi izliyosaniz shhef united diye asagi siralarda oynayan fakir bir takim orda taninmayan ucuz adamlar oynuyo ve ben bi kac keredir izliyorum defansta song gibibir adam var adi james bu oyuncunun bonservisi 750 milyari gecmez hadi bilemedin 1 trilyon olsun serveti 3 trilyona satarsak bu oyuncuyu alabiliriz adi cok duyulmadigi icin turkliyeye gelebilir[/QUOTE]
bu arada bu oyuncunun deger 500.000 euroymus eger servet satilirsa alinsin derim bulent uygun bu isi cok iyi biliyor eger burdaki taraftar goruslerini ona ileten biri varsa bu haberi iletsin adami uzun zamandir izliyorum bu admi fener gs ye ve ya avrupaya cok iyi paralara satariz [url]http://www.4thegame.com/club/sheffield-united-fc/player-profile/6840/claudedavis.html[/url] |
-->: --->: SERVET´E ZENIT KANCASI
[QUOTE=Bilmiyorum5;181261]bu arada bu oyuncunun deger 500.000 euroymus eger servet satilirsa alinsin derim bulent uygun bu isi cok iyi biliyor eger burdaki taraftar goruslerini ona ileten biri varsa bu haberi iletsin adami uzun zamandir izliyorum bu admi fener gs ye ve ya avrupaya cok iyi paralara satariz
[url]http://www.4thegame.com/club/sheffield-united-fc/player-profile/6840/claudedavis.html[/url][/QUOTE] kardeş rüya görüyosun herlade?za kalengayı ilk defa söleyen bendim,anlaşıldı laınmadı?bizi ingiltere premier liginden değilde,fransa liginde top oynayan topçu dahada yarayacaktır?çünük orada ki futbol anlayışı türkiyeyle hemen hemen aynı?shelff unitedin maçlarını bende izledim?o takımdaki defans oyuncularını daha ucuza mal edebiliriz bana göre?500milyar az para deil?senin cebinden çıkmıyor sonuçta?bülent hocanında dediği gibi biz manisa gibi transfer yapılması için yapmıyacağız?göreceksiniz hilmide çok iyi bir transfer olacak?şuanda adından bahsedilmiyor ama bana göre çok kaliteli bi oyuncu?hemen hemen gittiği her takımda bu adamın 15 tane golü var?tamam almanya 2.ligde oynamış ama kaliteli futbolcu?şuandada almanya 1.ligde oynamamasının sebebi,wooter tipi oyuncu olması?yani fazla topu ayağında tutması ve kafasına göre oynayıp iyi işler yapması?ama bundesligada topu ayağında tutan deilde,hızlı oynayan ve koşan oyuncu gerekir?bundan dolayıda hilmi orada görev yapamamktadır?ama göreceksiniz çok iyi bir transfer olacak HİLMİ MIHÇI? |
[B][COLOR="Indigo"]Alınacak oyuncudan ziyade önce bu oyuncuların gönderileceği fiyatın tatmin edici olması önemli. Servet zaten sene sonu bedava gidecek o nedenle yerini doldurabilecek kadar bir fiyata satılabilir. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Hatta bana kalırsa değerini bulan her oyuncu satılsın derim. Bakınız İlhan Cavcav. Şimdi de Ayman'ın yanına Risp'i veriyor Trabzon'a..[/COLOR][/B] |
BENCE KİM İSTİYORSA İYİ BİR PARA KARŞILIĞI SATILMALI BU KONU BAYAĞI UZADI SATMAYACAKSALARDA BİZ SATMIYORUZ KADROMUZDA TUTACAĞIZ DENMELİ....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |