![]() |
Onur Ayın’ın büyük başarısı
[COLOR="Black"][/COLOR]Onur Ayın’ın büyük başarısı
Geçen sezon Gaziantepspor’dan Gaskispor’a giden 21 yaşındaki Sivaslı Onur Ayın, 18 kişilik ümit milli takım kafilesine seçildi. Sivasspor'un eski futbolcularından ve Dsispor'un başarılı hocası Fethi Ayın'ın oğlu olan Onur, seçmelere katılan 400 kişilik futbolcu kadrosunun içerisinden yapılan elemelerde 40 kişinin içine girmeyi başardı. Daha sonra bu 40 kişi içerisinde 18 kişilik kadro belirlendi ve Sivaslı Onur'da bu 18 kişilik kadronun içerisinde yer aldı. Milli takımın bölge hocalarından Ali Hoşfikirer'inde dikkatini ceken genç futbolcu,17 Ocak'ta Arnavutluk'la oynanacak olan Milli maçın 18 kişilik kadrosuna davet edildi. Çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Onur, yarın uçakla İstanbul'a gidecek ve çarşamba günü oynayacakları hazırlık maçının antrenmanlarına başlayacak. |
--->: Onur Ayın’ın büyük başarısı
böyle oyuncuları alıp altyapıya ve sivasspora kazandırmak lazım
|
[B]hemşerimizi tebrik ediyor...
başarılarının devamını diliyoruz[/B] |
[B][I][COLOR="Navy"]tebrik ediyorum hepsini
...................................[/COLOR][/I][/B] |
-->: Onur Ayın’ın büyük başarısı
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
gazıantep yarın bunuda ıbrahım toraman gıbı satar parayı cebıne koyar onurda gıttıgı takımda 58 nolu forma gıyer bızde yıne onbla tesellı oluruz ondan sonra paramız yok dıye dolasırız bu oyuncular sıvas amatorden cıkıyo sıvas amatoru ızlıycek bı tane adam yokmu sıvasspor kulkubunde
|
[COLOR="Sienna"][B]Kendisini tebrik ediyorum,
Bu tür futbolcuları Sivasspor alt yapısında bulundurmak lazım...[/B][/COLOR] |
ne gusel e grur verıcı bısey bence sivasspora gelmesın baska takımlarda oynasın cunkı sıvaslı futbolcuları sıvassporda barındırmıyolar...guzel gunler senınle olsun onur ayınn
|
kutluyorum kardeşimizi?direk sivasspora alınması lazım.demekki istikbal eden bir futbolcu?inşallah bülent hoca onur aydını antepten alır??*
|
Alt yapiya önem verilirse öyle inaniyorumki dah cok onurlar gurur kaynagimiz olur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |