![]() |
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu sene takım çok güzel gidiyor ve herhangi bir oyun olmazsa seneye süperlige çıkacagız onun için bu takıma ve ismail hocaya bir lakap bulup onu öyle anabiliriz orjinal bir şey olursa iyi olur mesela fatih terime imparator gibi benzetmeler yapılıyor biz de bu şanlı takıma bir isim bulalım herkes "sivaslılar ona öyle diyor demeli fikirlerinizi bekliyorum selam.... (mesela ismail hocaya [i]yiğit kartal [/i]diyebiliriz fazla iyi olmadı ama şimdilik bu aklıma geldi)
|
kartal yüzbas1 nas1l
türkiye de 3 y1ld1z1 olan ilk tak1m sivasspordur 3 y1ld1z da yüz bas1 o zaman biz de ismail hocaya yüzbas1 rütbesi verelim..[b][/b] |
[quote=turgutkizgir]kartal yüzbas1 nas1l
türkiye de 3 y1ld1z1 olan ilk tak1m sivasspordur 3 y1ld1z da yüz bas1 o zaman biz de ismail hocaya yüzbas1 rütbesi verelim..[b][/b][/quote] Bizimkisi sonradan olma değil...ANADAN DOĞMA 3 YILDIZ.... Biz doğuştan yüzbaşıyız zaten... |
bence de bir isim lazım. ama orjinal bir isim olsun. bende aklıma bısey gelınce yazacam ancak rutbe isimleri daha önceden kullanıldığı için pek cazip olmasa gerek?
|
SivasspoR`un gözbebegi Ismail Kartal nasil?
|
:k7: bakın beyler en iyi issim kırmızı seytanlar (made ın turkey)nasıl yorumlarınızı bekliyorum
|
[quote=clubber_boy]:k7: bakın beyler en iyi issim kırmızı seytanlar (made ın turkey)nasıl yorumlarınızı bekliyorum[/quote]
bu isim yurt dışında kullnılıyor başka bir isim daha iyi olur. sivasa özgü ve özel olmalı... |
kangallar!gsye aslan diyoruz.sivasada sivasın simgesi dünyaca tanınan muhteşem hayvanımızın ismini takalım.en mantıklısı!fazla aramaya gerek yok.
|
harbi ya kangallar !
bundan daha iyisi varmi ??? ama bence kangallar bir taraftar grubu ismi olabilir cok karizmatik olur yani.. takim: yigidolar taraftarlar: kangallar sunuda cok begendim: dogustan 3 yildiz ! |
Beyler benim aklıma forum konusunu görünce hemen bi sism geldi...
KIZIL ORDU... yanlıs anlasılmasın kızıl kelimesinin kökü kızılırmak tan gelir...hatta kızılırmak diye bide tarafta grubu olursa olay biter... düsünün amblemde 3 yıldız...rütbemiz... taraftar grubu kızılırmak... takım kızılordu...(aslanlar gibi savassınlar sahada)(komando gibi futbolcularımız var...misal Can Arat...) eee hocada general olur bu durumda... bu arada İsmail hocanın zaten lakabı var...bilmem hoslanıyo mu ama ona Arap İsmail derler:) hadi bakalım beyin fırtınasına devam güzel seyler çıkar elbet... bu arada tezahürat konusunuda unutmayın... bize özgü seyler... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:56. |