SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KAMP´TA SONA DOĞRU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9820)

SivasSpor.Com 17.01.2007 08:54

KAMP´TA SONA DOĞRU

Antalya kampının ardından 19 Ocakta Gaziantep’e gideceklerini ve ertesi gün Fortis Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, kupa maçının ardından Sivas’a dönerek lig hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ," 17 Ocakta Antalyaspor ile hazırlık maçını oynadıktan sonra Kupa maçı için Gaziantepe geçeceğiz."dedi.Uygun ;Antalya kampından güç depolayarak sivasa döneceklerini söyledi.

Antalya kampının ardından 19 Ocakta Gaziantep’e gideceklerini ve ertesi gün Fortis Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, kupa maçının ardından Sivas’a dönerek lig hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren futbolcularına güvendiğini ve onlara öz güvenlerini yeniden kazandırmak için çalıştığını anlatan Uygun, ’’Ben göreve geldiğimde onlara sadece var olan öz güvenlerini yeniden kazandırmak adına olmazsa olmazlarımı anlattım, isteklerimi sıraladım. Bizim takımda sevgi, saygı ve çalışma azmi var. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.

Sivasspor’un başarısı için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Uygun, ’’Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Sahada maçın durumuna göre devrim yapan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu

sivassss 17.01.2007 11:15

--->: KAMP´TA SONA DOĞRU

[COLOR="Sienna"][B]Bülent Hoca, Sivasspor için varını yoğunu ortaya koyuyor,
Desteğe devam etmeliyiz,
Ben kendisine inanıyorum,
Gerekli yerlere gereken transferleri yapacaktır...[/B][/COLOR]

sarsılmaz 17.01.2007 11:25

Bülent hoca takımı ve kulübün maddi durumunu bilen bir teknik adam olarak sivassporumuz için elinden gelen herşeyi yapacak olduğuna inandığımız bir insandır kendisine güvenimiz tamdır başarılarının 2. yarıda da devam etmesini diliyoruz

PRoFeSSioNaL 17.01.2007 13:26

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]sivassporun her şeyi ortada bizim için bitse bile sivasspor için bitmiyor bu iş süperligde ilk 6 sıraya girip ondan sonra iş bizim ve takım için biter;) ;) ;) ;) ;) ;) [/COLOR][/FONT][/I][/B]

*58bonn 17.01.2007 15:14

-->: KAMP´TA SONA DOĞRU

bu kampdönemi cok enerji katti artik hersey sahada olacak

sedat yildiz 17.01.2007 15:37

insallah iyidir katiliyom basari gelecek

YavuzTheYigido 17.01.2007 22:51

-->: KAMP´TA SONA DOĞRU

Yalniz benim anlayamadigim bir sey var,Butun takimlar cayir cayir transfer yapip kadrolarini genisletiyor biz ise zaten kisitli kadromuzdan ha bire adam gonderiyoruz. Insallah transfer yapmayi da dusunuyorsunuzdur..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31.