![]() |
CANLI YAYINDAYIZ--->2..!!!
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]DERNEK BAŞKANIMIZ SAYIN YALÇIN KORKMAZGİL VE 2.BAŞKAN SERHAN KABURCUK ABIMIZ ŞU ANDA SİPAS TV DEKİ SPOR PROGRAMININ BU HAFTAKİ KONUKLARI..YORUMLARINI VE TARAFTAR HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİNİ ANLATACAKLAR..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
--->: CANLI YAYINDAYIZ--->2..!!!
[B][I][CENTER]şuan dernekte msutafa abi nail abi özgür hüseyin ve kadir le birlikte programı izliyoruz süpersiniz başkanım ve serhan reis devammmmmm[/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=erhan5834;183307][B][I][CENTER]şuan dernekte msutafa abi nail abi özgür hüseyin ve kadir le birlikte programı izliyoruz süpersiniz başkanım ve serhan reis devammmmmm[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]bende evde izliyorum süpersiniz..fazla söze gerek yok..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
-->: CANLI YAYINDAYIZ--->2..!!!
GERÇEKDEN GÜSEL Bİ PROGRAM.SİVASSPOR TARAFTARININDA GÖZ ÖNÜNDE OLMASI LAZIM..
|
--->: -->: CANLI YAYINDAYIZ--->2..!!!
[QUOTE=ceza_tolga_rep;183330]GERÇEKDEN GÜSEL Bİ PROGRAM.SİVASSPOR TARAFTARININDA GÖZ ÖNÜNDE OLMASI LAZIM..[/QUOTE]
[B][I][CENTER]EVET gardaş sana katılıyorum artık göz önünde olma zamanı geldi bundan sonra hep göz önünde olur taraftar inşallah...[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;183310][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]bende evde izliyorum süpersiniz..fazla söze gerek yok..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]evet süperlerdi gardaş muhteşem bi program oldu başta yalçın başkanım ve serhan reise teşekkür ederim harikaydılar başarılarının devamını dilerim...[/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:23. |