![]() |
İVAN İSTANBUL´A GELDİ
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_cvetkov2401.jpg[/IMG]
Cvetkov’un tam aradıkları tipte bir oyuncu olduğunu ifade eden Başkan Mecnun Odyakmaz, “Teknik heyetimizin isteği üzerine bu transferi gerçekleştirdik.Çok kaliteli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum.dedi Anderson’un Çaykur Rize’ye transfer olmasının ardından, yurt dışında forvet arayışlarına başlayan Sivasspor, aradığı golcüyü buldu. Teknik direktör Bülent Uygun’un verdiği rapor doğrultusunda Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Ivan Cvetkov’u mercek altına alan yönetim, bu futbolcuyla anlaşma sağladı. İki sezon önce Hollanda’da gol kralı olan Bulgar futbolcu, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Cvetkov’un, Kırmızı-Beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. ONU AVRUPA TANIYOR Cvetkov’un tam aradıkları tipte bir oyuncu olduğunu ifade eden Başkan Mecnun Odyakmaz, “Teknik heyetimizin isteği üzerine bu transferi gerçekleştirdik. Çok kaliteli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Kendisini yalnızca Hollanda değil, tüm Avrupa tanıyor. Başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Süper Lig ekiplerinden Denizli, Vestel Manisa ve Kayseri’nin da daha önce gündemine gelen 27 yaşındaki forvet oyuncusunun, Sivasspor’a 500 bin Euro’ya mal olduğu bildirildi. |
-->: İVAN İSTANBUL´A GELDİ
inşallah takıma çabuk adapte olur.Bizde zevkle izleriz.
|
--->: İVAN İSTANBUL´A GELDİ
HOOLANDA LİGİ'NDE GOL KRALI OLMASI GÜZEL BİRŞEY AMA, İNŞALLAH SİVAS'A VE TAKIMA BİRAN ÖNCE ADAPTE OLURDA SİVASPOR'DA DA BOL BOL GOLLERİNİ İZLERİZ. AVRUPA'DA OYNARKEN KAYITLI BİR KLİBİ FALAN VARMI, BİLEN VARSA YAZSINDA İZLEYELİM...
|
Hollanda gol kralı oldugunu hiç duymadım o kadar araştırma yaptım hemde geniş caplı ama neyse artk :D
|
ikinci ligde gol krallığı var umarım en kısa zamanda takıma sivasa alışır hollanda alt yapısı olan bir futbolcu wooter la iyi bir ikili olabilir bekleyip görelim....
|
-->: İVAN İSTANBUL´A GELDİ
AKADAŞLAR 500BİN EUROYA ANCAK BÖLE Bİ GOLCÜ ALABİLİRDİK?GERÇEKDEN MÜKEMMEL BİR FORVET ALMIŞ OLDUK?BENCE ÇOK BAŞARILI Bİ SEZON GEÇİRECEKTİR?HAYIRLISI OLSUN?DAHA DA ÖNEMLİSİ KAYSERİ VE MANİSADAN ÖNCE ALMAMIZDA DAHA ETKİLİ OLMUŞ OLDU?
BİDE DEFANS ALDIK MI BU İŞ TAMAMDIR? |
[B]yeni futbolcumuz hayırlı olsun aynı golcülüğünün devamıne bekliyoruz[/B]
|
IVAN BİZİ SIRTLAR.ONA GÜVENİYORUZ.
|
Eyvah! Bu resmi görünce biraz korktum... Sebebi mi? Insallah yaniliyorumdur, ama bu futbolcu bir kac mactan sonra yedekler kulübesine gönderilirse pek sasirmiyalim. Nedeni mi? Adapte olamiyacak. Baksana genc karisi cocugu var. Eger ailesiyle birlikte Sivas´a yerlesirse esi bir ay sonra mizmizlanmaya baslar. Yok, istanbul´a yerlesirse bu sefer git gel yüzünden sorunlar cikar. Insallah söyle iki ay falan güzel oynarda sezon sonu satip bekar bir oyuncu aliriz, yoksa yazik olur 500 000 Euroya. Insallah yaniliyorumdur.
|
SİVAS TA NE EKSİK MERAK ETMEYİN HANIMIDA SİVAS A ALIŞIR HEM SİVAS BÜYÜK VE SOSYAL BİR ŞEHİR ARADIKLARI HERŞEYİ BULACAKLARDIR EVLİ VE HANIMININ YANINDA OLMASI PERFORMANSININ ARTMASINA SEBEP OLACAKTIR
ANDERSONDAN DAHA İYİ OLACAĞINA EMİNİM RİZE MAÇINDA SİVASTAYIM |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12. |