![]() |
YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Bir süre önce kurulan ve geçici bir adreste faaliyet yürüten ''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği''
yeni adresinde faaliyetlerine başlamıştır. Yeni adreslerinde daha başarılı ve verimli çalışmalara imza atacaklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa SÖNMEZ: ''Amacımız; Sivasımıza ve Sivassporumuza hizmet etmektir. Holiganizmden uzak, sporun gerçek ruhuna uygun biçimde, duyarlı ve bilinçli taraftar kitlelerimizin oluşmasıdır'' dedi. Önceki beyanatlarındada belirttiği gibi;''Ne alabiliriz değil; ne verebiliriz'' ilkelerinden vazgeçmeyeceklerini ve Sivasımıza ve Sivassporumuza her zaman ve zeminde destek olacaklarının altını çizen Sönmez; ''Tüm hemşehrilerimizi, derneğimize üye ve destek olmaya çağırıyorum'' dedi. [B][COLOR="Red"]Adres:[/COLOR] Halaskargazi Cad. Küçükbahçe Sok. No: 5 Kat:3..........ŞİŞLİ Tel: 0 212 296 40 58[/B] [img]http://img411.imageshack.us/img411/7540/sonkrokias6.jpg[/img] [img]http://img443.imageshack.us/img443/4683/sonkroki2oa7.jpg[/img] |
--->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Günay gardas yeni yeriniz hayirlara vesile olsun insallah.
Cok güzel islere imza atacaginiza eminim. Artik istanbul´a gelince bizde üye oluruz insallah. Basarilar dilegi ile |
hayirli olsun
iyi calismalarin merkezi olur isallah |
Saygi Deger Günay kardesim yeni yeriniz hayirli olsun calismalarinizda üstün basarilar diler, Tüm güzelikler sizler ile olmasini temini ederim.Saygilarim ile...
|
-->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Yeni yerin hayırlı olmasını diliyorum
Tüm abilerime ablalarıma saygılarımla Kırmızıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııııııııı Beyaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzz Şmpiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnn SİVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAS |
Yeni yerin hayırlı olmasını diliyorum
Tüm abilerime ablalarıma saygılarımla |
[QUOTE=GuNaY;184161][CENTER][B][COLOR="red"]''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği[/COLOR]'' miz yeni adresinde
faaliyetlerine başlamıştır. Üye çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm hemşehrilerimizi, derneğimizin yeni yerinde ağırlamak bizlere onur verecektir. [COLOR="Red"]Adres:[/COLOR] Halaskargazi Cad. Küçükbahçe Sok. No: 5 Kat:3..........ŞİŞLİ Tel: 0 212 296 40 58[/B][/CENTER][/QUOTE] [COLOR="Black"][B][COLOR="Green"]İLK ETAPTA HEMEN UĞRAYACAĞIM.GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AÇILIŞ-KAPANIŞ SAATLERİ BİLDİRİLSİN. BU DERNEK İSTANBULA ARMAĞAN OLSUN.[/COLOR][/B][/COLOR] |
[QUOTE=GuNaY;184161][CENTER][B][COLOR="red"]''İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği[/COLOR]'' miz yeni adresinde
faaliyetlerine başlamıştır. Üye çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm hemşehrilerimizi, derneğimizin yeni yerinde ağırlamak bizlere onur verecektir. [COLOR="Red"]Adres:[/COLOR] Halaskargazi Cad. Küçükbahçe Sok. No: 5 Kat:3..........ŞİŞLİ Tel: 0 212 296 40 58[/B][/CENTER][/QUOTE] istanbultaraf tarlar derneginin yeni yeri hayırlı ugurlu olsun başarılardilerim istan buldaki bütün sivaslıların üye olamsını temeni ediyorum |
-->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlı uğurlu olsun İstanbul'da ki kardeşlerimize başarılar diliyorum, çıktıkları bu yolda Allah muvaffak kılar inşaallah...[/COLOR][/FONT][/B]
|
yeni yerimiz hayırlı olsun arkadaşlar haberimiz olsaydı taşınma aşamasında yardımcı olmaya çalışırdık.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:00. |