![]() |
SON BOMBA HABİB!!
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_habip3101.jpg[/IMG]
Sivasspor, ikinci yarı öncesi golcü Anderson’u Rize’ye sattıktan sonra Cvetkov ile kadrosunu güçlendirirken, dün de son bombayı patlattı. İkinci yarı öncesi kadrosuna Cvetkov’u katan Sivasspor, Ganalı [B]Muhammad Habib[/B]’le de anlaşma sağladı. Teknik direktör Bülent Uygun’la çıkışa geçen Sivasspor, ikinci yarıda da başarısını sürdürmek için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarı öncesi golcü Anderson’u Rize’ye sattıktan sonra Cvetkov ile kadrosunu güçlendirirken, dün de son bombayı patlattı. Yiğidolar, Gana Milli Takımı’nın sağ kanat oyuncusu [B]Muhammad Habib[/B]’le anlaşma sağladı. Uygun, takımın bugünkü antrenmanına çıkacak olan yıldız oyuncuyu beğenirse, sözleşme yapılacak. [B]Appiah’tan rapor[/B] Fenerbahçe’de forma giyen Stephan Appiah’ın da bu transferde etkili olduğu belirtilirken, Bülent Uygun’un yıldız oyuncudan Muhammet için olumlu rapor aldığı öğrenildi. Avrupa hedeflerini gerçekleştirecek kadroyu oluşturduklarını söyleyen Uygun, “Yönetimimiz bugüne kadar isteklerimizi hep olumlu karşıladı. İstediğimiz oyuncuları aldı. Artık sıra bizde. Onların beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. |
-->: SON BOMBA HABİB!!
[B][I][COLOR="black"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hayırlı ugurlu olsun bakalım seyredelim karar verelim nasil biri olduguna ne diyelim yönetim zahmet edip almış bizde hayır olsun demek gelir[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
|
[b][i]Hayırlı olsun demekten başka çare yok.Adamın kim olduğu,yaşı,kimden geldiği,Milli olmuş diyo haberde kaç kez milli olduğu hiçbir şey yazmıyor resmen kapalı kutu.Bize hayırlı olsun demekten başka bişey kalmıyor.En azından Cvetkov'u google da aratınca resmi geliyordu 2 sayfa bu adamla ilgili hiçbir bilgi yok.Bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.[/i][/b]
|
--->: -->: SON BOMBA HABİB!!
[QUOTE=Flavio;185919][b][i]Hayırlı olsun demekten başka çare yok.Adamın kim olduğu,yaşı,kimden geldiği,Milli olmuş diyo haberde kaç kez milli olduğu hiçbir şey yazmıyor resmen kapalı kutu.Bize hayırlı olsun demekten başka bişey kalmıyor.En azından Cvetkov'u google da aratınca resmi geliyordu 2 sayfa bu adamla ilgili hiçbir bilgi yok.Bulan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.[/i][/b][/QUOTE]
Evet arkadaşa katılıyorum. Appiah tavsiye ediyorsa kalite olmalı. Gana milli takımında kaptanı olduğuna göre en iyi o tanır. Gana milli takımında oynamasıda kalitesini gösteriyor. Ama yinede net bilgilere ihtiyaç var |
srkadaşlr bu adam almanyada dünya kupasında aapiahla oynamış,hızlı,top tekniği tutan adam?izledim çünkü, biliyorum??ama ze kalenga demiştim ben ze kalenga gelseydi daha faydalı olurdu?
hayırlı olsun bakıp görecez??? |
--->: -->: SON BOMBA HABİB!!
[QUOTE=ceza_tolga_rep;185923]srkadaşlr bu adam almanyada dünya kupasında aapiahla oynamış,hızlı,top tekniği tutan adam?izledim çünkü, biliyorum??ama ze kalenga demiştim ben ze kalenga gelseydi daha faydalı olurdu?
hayırlı olsun bakıp görecez???[/QUOTE] Eğer Gana milli takımda Almanyada sağ kanattaki oynayan oyuncu bu ise süperrrr Çüki ben de izlemiştim ama isminin habip olduğunu bilmiyordum. Eğer bu habip o habipse çok iş yapar idda ediyorum |
--->: SON BOMBA HABİB!!
İnsallah sivasspor için hayırlı olur izleyip göreceğiz
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gana Milli takımında oynayan bir futbolcuyu böyle ucuza kapattıysak ne güzel... Ama daha denenme safhasındaymış kesinleşen bir şey yok yani, bence alınmalı sağ kanada çok büyük hareketlilik getirir...[/COLOR][/FONT][/B]
|
bu arkadaş King Faisal Babes takımında oynuyormuş. hem defans oyuncusu olarak görünüyor. arapçam iyi olmadığından başka ne yazıyor bilmiyorum. selamlar:D
|
bu arada arkadaşlar resimimi eklemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bi yardım ederseniz sevinirim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39. |