SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   58. DAKİKA GELENEĞİ BAŞLATALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9975)

abircan 31.01.2007 14:04

58. DAKİKA GELENEĞİ BAŞLATALIM

YİĞİDOLARDAN BİR RİCAM OLACAK BUNDAN SONRA İÇERDE DIŞARDA TÜM MAÇLARDA 58. DAİKADADA BİR DAKİKA BOYUNCA TÜM TARAFTARLARIMIZLA AYAKTA EN BÜYÜK SİVAS DİYE BAĞIRALIM, GALİPTE OLSAK MAĞLUPTA OLSAK
BUNU DÜN HABER KONUSU OLAN ANKARAGÜCÜ - BURSA DOSTLUĞU HABERİNDEN ESİNLENDİM, NE DERSİNİZ BAŞLATALIMMI BÖYLE BİR GELENEĞİ

DAKİKA 58 TÜM STAD AYAKTA
EN BÜYÜK SİVAS BAŞKA BÜYÜK YOK

TeNeGo58 31.01.2007 14:15

--->: 58. DAKİKA GELENEĞİ BAŞLATALIM

[B][COLOR="Purple"]Güzel bir düşünce,
evet ben de duymuştum hatta ankaragücü 16. dakikada bursa taraftaraıda 6. dakikada birbirlerine lehte tezahürat yapıyorlar. Bizde 58. dakikada yapabiliriz neden olmasın[/COLOR][/B]

ceza_tolga_rep 31.01.2007 14:30

-->: 58. DAKİKA GELENEĞİ BAŞLATALIM

güsel bi uygulamada millet gol atınca bağırmıyo biraz zor biuygulama olacak eğer olursa.

SONMEZ 31.01.2007 14:50

[QUOTE=abircan;186013]YİĞİDOLARDAN BİR RİCAM OLACAK BUNDAN SONRA İÇERDE DIŞARDA TÜM MAÇLARDA 58. DAİKADADA BİR DAKİKA BOYUNCA TÜM TARAFTARLARIMIZLA AYAKTA EN BÜYÜK SİVAS DİYE BAĞIRALIM, GALİPTE OLSAK MAĞLUPTA OLSAK
BUNU DÜN HABER KONUSU OLAN ANKARAGÜCÜ - BURSA DOSTLUĞU HABERİNDEN ESİNLENDİM, NE DERSİNİZ BAŞLATALIMMI BÖYLE BİR GELENEĞİ

DAKİKA 58 TÜM STAD AYAKTA
EN BÜYÜK SİVAS BAŞKA BÜYÜK YOK[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Abircan kardeşim[/COLOR],
güzel bir fikir üretmişsin, tebrikler

2. Ligdeyken, [COLOR="Red"]Sivas'[/COLOR] ta gittiğim bir maçta, böyle bir uygulamayı görmüştüm.
Maçın [COLOR="Red"]58.[/COLOR] dk. da maraton kısmında meşaleler yakılmıştı ve çok güzel bir
görüntü olmuştu. Ancak artık meşaleye cezalar oluyor, tezahüratlarla
[COLOR="Red"]58. dk.[/COLOR] vurgulanabilir.[/COLOR][/B]

yigido_furkan 31.01.2007 15:05

cok güzel bi düşünce ama uygulaması biraz zor olur bnce sadece gol oldugunda ve hakemın yanlıs karar verdiginde bagırıyor cogu kısı ama uygulansa cok güzel olur ama rize maçında uygulamaya baslasak cok güzel olur

Flavio 31.01.2007 15:21

Süper bi fikir.Herkes en büyük Sivas diye bağırabilir zaten.Çekirdekçiler bile.Uygulamaya geçilirse çok güzel olur..

1967_CLuB_MuRaT 31.01.2007 15:31

[B][FONT="Century Gothic"]Bence Taklite gerek yok daha orjin bisiler bulalim.!!!![/FONT][/B]

KIZILCAN 31.01.2007 16:02

Güzel fikir ama sürekliliğin sağlanacağını pek zannetmiyorum...

izmirliyigido 31.01.2007 16:12

abircan kardeşim aynen katılıyorum fikrine ve destekliyorum. Hatta ben km.lerce öteden her maçta 58.dakikalarda elimi yüreğimin üstüne koyup, Sivas diye bağıracağım...

talha58 31.01.2007 16:21

[B][COLOR="Indigo"]güzel bir düşünce. biraz geliştirirsek iyi olur. Biraz şova yönelik işler yapmamız lazım artık bence. Malum olduğu üzere bizim taraftarımız pek ses çıkarmıyor. Fakat çeşitli hareketlere de katılmıyor değil. Mesela Meksika dalgası gibi. Bence farklı şovlar bulursak iyi olur. Mesela 58. dakikada herkes atkılarını aynı yönde sallayabilir. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37.