Tekil Mesaj Gösterimi
Lorant, ''Görevimin başındayım''
Alt 15.02.2006, 14:48   #17
eray58
Yeni Yiğido

eray58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eray58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Lorant, ''Görevimin başındayım''

Sivasspor Teknik Direktörü Lorant:
"Bir yere gitmiyorum, görevimin başındayım"

VESTEL Manisaspor maçından önce hakkında çıkan Alman ligine tranfser olduğu şeklindeki haberleri değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, "Görevimin başındayım. Hiç bir yere gitmiyorum." dedi.
Vestel Manisaspor maçından sonra oğlunun doğum günü için Almanya'ya giden Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant bugün yeniden Sivas'a döndü. Hakkında Alan 2'inci Lİgi takımlarından Sportfreunde Siegen'e tranfser olduğu şeklinde haberler yapılan Lorant, "Hiç kimseyle anlaşmadım." şeklinde konuştu. Öğlen saatlerinde havayolu ile İstanbul'dan Sivas'a gelen Lorant, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Lorant, Vestel Manisaspor maçından önce tesadüfen bu haberleri öğrendiğini belirterek, "Oğlumun doum günü için Almanya'ya gittim. Bu sırada Siegen kulübü yöneticileri benimle görüşmek istediklerini söylediler. Bütün dünyada görev başında bulunan bir hocaya başka bir takım tarafından teklif götürülebilir. Bu gayet normaldir. Basında gittiğim şeklinde çıkan haberleri kişiliğime hakaret olarak nitelendiriyorum. Siegen yöneticileri ile 1 saat görüşme yaptıkm. Ancak ben onlara Sivas'a dönüp sözleşmemi feshedeceğimi söylemediğim gibi hiçbir sözleşmeye de imza atmadım. Bu konuda hiç bir gazeteye ve gazeteciye de açıklamam olmadı. Kimse de bana bu konuda birşey sormadı. Almanya'dan İstanbul'a döndüm ve kulüp başkanımız ile Sivasspor ile ilgili ve bu konu hakkında geniş bir toplantı yaptık. Bu tür spekülasyonlara kulak asmıyorum. Benim görev yaptığım yer Sivas olduğu için buraya gelip açıklama yapmayı uygun gördüm. Sivasspor ile sezon sonuna kadar kesinleşmiş ve bir yılda uzatmalı sözleşmem var. Görevimin başındayım ve başka bir şey düşünmüyorum. Her hoca profesyonel çerçevede bazı görüşmeler yapmış olabilir. Önemli olan verdiği karardır. Ben de Sivas'ın başındayım ve görevimi sürdürüyorum." dedi.
Lorant her takımın düşüş dönemi yaşyayabileceğini ve bunu kendisinin de beklediğini belirterek, "Paniğe gerek görmüyorum. Böyle bir dönemi bekliyordum. En kısa zamanda toparlanacağız. Hedefimiz Sivasspor'un ligde kalmasını temin etmek." dedi.
Sivasspor Genel menaceri Bülent Uygun'da Lorant'ın görevinin başında bulunduğunu belirterek, "Biz Siegen kulübünü de uygun bir dille uyardık. Hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Bu tür yanlış haberlerin tekrar edilmemesini umuyoruz." dedi. Bu arada Sivasspor, Pazar günü oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürndü. Lorant'ın uçağı geç kaldığı için yetişemediği sabah idmanında sakatlığı bulunan Kalla takımdan ayrı çalıştı. Sivasspor yardımcı antrenörler eşliğinde çalışmasını tamamladı.

15.02.2006
eray58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla