Tekil Mesaj Gösterimi
-->: KALLA VARSA GOL YOK!
Alt 10.03.2006, 16:13   #8
Blackkite
Yiğido

Blackkite - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Blackkite isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: KALLA VARSA GOL YOK!

Alıntı:
JACKAL_35 Nickli Üyeden Alıntı
Bence diger takımlara bakarak konuşmak yanlış olur.İlk haftalar çok daha iyi bir savunma örnegi sergiliyoduk.Daha sonra 3er 3er yemeye başladık.Asıl önemli olan yedigimizin yanında attıgımız gol sayısıdır.Ligin nerdeyse en az gol atan takımıyız.Fenerbahçeye ve Galatasaraya baktıgımızda attıgımız gol sayısının lafı bile edilmez.O yüzden kıyaslama çok yanlış olur.Bizim sistemimiz belli defans agırlıklı oynamak.İlk önce savunma güvenligi daha sonra gol atmak.Yani az gol yememizi buna borçluyuz.Konudan biraz saptık ama önemli bi konuydu.Asıl mevzuya gelince Sivassporun bu yıl yaptıgı en önemli transfer diye bilirim Raymond Kalla için.Kallalı ve Kallasız çıktıgımız maçlara bakarak her şeyi istatistige döktüğüzde her şey ap açık ortada oldugunu görürüz.Kallayı daha önceden tanıyanlar zaten Kallanın Sivasspora geldigine baya bi şaşırmış olmalı.Ve Kallanın elden çıkarılmaması konusunda yönetim elinden geleni yapmalı ve mümkünse Kalla futbolu Sivassporda bırakmalı.
söylediklerinin kimi kısmına katılıyor kimisine katılmıyorum... sebebi 1 az gol yiyoruz doğru son zamanlarda 3 gol yediğimiz sadece 2 maç var hatırladığım kadarıyla ve bu da normal o zamanlar en kötü zamanlarımızdı. En az gol atan takımlar arasında olmamızı da normal karşılıyorum. Çünkü Sivasspor defansif oynayan bi takım ve bizim gibi bu kadar katı defans sergileyen takımlardan fazla gol atmasını beklememiz yanlış olur. Kalla'nın Sivasspor'da futbolu bırakması konusunda zaten herkes hemfikirdir diye düşünüyorum...