Tekil Mesaj Gösterimi
-->: LORANT: "FELAKETTI"
Alt 13.03.2006, 00:01   #9
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: LORANT: "FELAKETTI"

(silindi)

Yalakalık bir beklentiyle yapılır, yabancı uyruklu bir antrenörden benim ne beklentim olabilir! Sivasspor a kimin faydalıysa ben onu destekliyorum. Lorant a tepkide bulunanların önceki yazdıklarını sitede aratırsan birçoğunun Lorant ı önceden desteklediğini göreceksin. Bilmen gereken bişey daha var, eleştirin tahreti olmaz. Lorant ın okumayacağı bi yazıdan benim ne faydam olabilir ama sen tribüne onuyarak bişeyler elde edebilirsin. Senin dediğin kişiler ve sende böyle düşünüyorsan sen dahil (!) yapıcılıktan çok, başarılı bir teknik adamı istifaya çağırarak, yıkıcı olursun. Eğer karşı tarafın teknik direktörü "sivaslı oyuncular maça motive olamamış diyosa" ve son kayseri erciyes maçından sonra bazı oyuncular "türkiyenin en iyi defansı benim" diyip, denizli maçında karşı takımın oyuncusunun önüne ceza sahasında pas atıyorsa bu oyuncunun motive olamadığını göstermez mi?Arılar bitkilerin çiçek özünü toplayarak bal üretirler, sineklerse bitkileri sadece tüketirler, tüketmekle de kalmaz pisletirler. Taraftarını destekleyen ve yapıcı eleştiri yapan taraftar kitlesine saygım sonsuz. Ligin bitmesine yaklaştığımız şu zamanlarda teknik direktör değişikliğiyle takımın başarısının artacağına inananların da aklına yanarım! Keşke Lorantın ve ekibinin elde ettiği başarıyı bir türk antrenörün yönetimi altında yapılsa daha çok memnun olurdum! Lorant başarılı!
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla