Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.
Alt 13.03.2006, 20:29   #23
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.

Alıntı:
shadow3458 Nickli Üyeden Alıntı
vefasızlık ağır oolmuş olabilir ama bir gercek varki ne biz istanbuldaki sivaslılar nede sivasta yaşan sivaslı taraftarlar sence yeteri kadar takımımıza destek verebişliyormuyuz 4 eylül k.erciyes maçı haricinde tıka basa doldumu istanbulda yaptığı maçlarda biz istdaki sivaslılar stadı doldurabildiklmi vefasızlık yok ama ilgisizlik var bunu kabul edelim ve artık bu yanlışlarımızdan dönelim.

ben 1967 taraftar derneğine canı gönülden kutluyorum deplasmanlar yalnız bırakılmıyor takımımız ama sivasta 4 eylülde rakiplerimizi taraftarımızın çoşkusuyla boğmamaız gerek tek eksik 4 eylülde evde maç seyreder gibi seyrediliyor. umarım szölerim yanlış algılanmıyordur çünklü biz hep beraberiz. bu yola baş koyduk aramızda uzak mesafeler yok türkiyenin dört bir taraafında biz varız
ABI BEN SANA BİR ÖRNEK VERİYİM BİZ BU İŞİN İÇİNDEYİZ..ERCİYES MAÇINDA TARAFTAR İYİ DENDİ NİE PEKİ..TAKIM KAZANMAK İÇİN OYNADI ATAK OYNADI..TARAFTARA MAÇIKAZANACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ..AMA ÇOĞU MAÇTA HEP DEFANSA ÇEKİLDİK..GELEN TOPU GELİŞİ GÜZEL UZAKLAŞTIRDIK..TARAFTARI TRİBÜNDE UYUTTULAR..ZATEN TARAFTARDAN ŞİKAYT EDİYOZ BİRDE TAKIMIN BU TÜR HOŞ OLMAYAN OYUNU EKLENİNCE NORMALDE TRİBÜNLERDE BUNA AYAK UYDURUYOR..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır