Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu
Alt 19.06.2006, 21:23   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu

Arcan kardeşimiz çok iyi tesbitlerde bulunmuş ağzına sağlık... Biz yıllarca tırnaklarımızla kazıya kazıya Süper Lige çıktık... Divriğisporda burnumuzun dibinde... Tamam Divriğide prof. topçuyu tutmak zor çünkü haliyle gelen topçu modern ve sosyal kişilikli Ama bizde taaa İstanbullarda pilot takımı aramamıza gerek yok... Düşünün 1000 km neresi 100 km neresi ama tabii durumun en iyisini büyükler bilir. Ben Tokatlıyım ama bilmem Tokat ı yıllarca Sivas ta büyüdüm yetiştim. Şu an Kastamonu ili Çatalzeytinde memurum. Vede bu ilçenin Spor kulübü başkanıyım (Çatalzeytinspor) yani anlayacağınız. az da olsa sorunları anlayabilecek durumdayım. Ama birazda insiyatif demek zorundayız. Takımımız farzedinki fes oldu. Ne kadar utanç verici bir durum. Geçen sene ve ondan önceki sene konum olarak ne kadarda rahat bir pozisyondaydı. Bunu takip ettiğim kadar söylüyorum. Eğer fesh edeceklerse versinler bana kulübü gerekli yasal işlemler ne ise gerçekleştirip bir Sivas gönüldaşı olarak Takımı yaşatayım. Bir ilçenin bir spor kulübü var vede onun elinden tutan yok.. Çok yazık. Ben Çatalzeytinspor kulübü başkanı olarak talibim.
Saygılarımla
Atilla Torun
Çatalzeytinspor kulübü başkanı
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla