Tekil Mesaj Gösterimi
-->: KOMBİNELER HAZIR
Alt 20.06.2006, 15:45   #31
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart -->: KOMBİNELER HAZIR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar

Sevgili kardeşim bu jestinizden ve düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim..Çok ince düşüncelisiniz...Herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünse Sivasspor kulübü inanın maddi sıkıntı çekmez..Hemde tribünler herzaman dolar...Tekrardan kombine bilet için teşekkür ediyorum..Şuanda euro Türkiyede 2 ytl civarında siz 100 euro yollarsanız 200 milyon yapar ona göre siz miktarı yollarsınız...

HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA DESTEĞE DEVAM EDELİM....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla