Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.12.2004, 17:18   #9
cem_yesilova
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cem_yesilova ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :o :lol: bu alemde tek reis veysel reis
Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
benim yazdıklarımı sen üstüne alınıyosan o senin sorunun..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
sana soruyorum ortalıkta herkes reis diyemi gezsin??
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..
şunu herkes bilsin kimse reis değil.. olmayacakta umutlanmayın..
cem_yesilova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır