Tekil Mesaj Gösterimi
Süper Ligin fikstürü bile heyecan veriyor
Alt 03.07.2006, 17:22   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Süper Ligin fikstürü bile heyecan veriyor

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Süper ligde olmanın havası gerçektende bir başkaymış. Geçtiğimiz sezon 2.ligde şampiyon olduktan sonra bunu fazla anlayamadık ama şimdi fark farkediliyor. Nasıl mı? Sivasspor’da en küçük gelişme başta ulusal spor gazeteleri olmak üzere hemen hemen bütün basında yer alıyor.Çekilecek fikstür bile insana heyecan veriyor. Özellikle 4 büyük takımla hangi haftalarda ve nerede oynayacağımız ayrı bir heyecan uyandırıyor.

Öyleya, Fener, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçlarını kaçıncı hafta ve nerede oynayacağız? Geçen sezon 4 büyüklerle ilk maçımızı ligin 5. haftasında Galatasaray’la Ali Sami Yen stadında oynamıştık. 7 Temmuz’da yapılacak fikstür çekiminin bizim için ayrı önemi var. Benim temennim büyük takımlarla ligin sonlarına doğru oynamak. Çünkü o zaman ligde müthiş çekişme oluyor ve bütün gözler bu takımlarla oynanacak olan maçlara çeviriliyor. Geçen sezon son haftada Denizli’de oynan Denizli-Fener maçını hatırlayın. Bütün basın bir hafta önceden objektiflerini Denizli’ye çevirdi ve orada olup biteni ayrıntılarıyla gündeme getirdi. Maç oynandıktan sonra Denizli en az bir hafta daha gündemde kaldı. Tabi,bunun en büyük nedeni, Fener’in bu maçta şampiyonluğu kaybetmesi, Denizli’nin ise kümede kalması. İnşallah biz böyle bir ortamda değilde, Sivasspor son derece rahat rakip takımın telaşlı olduğu bir maçla karşı karşıya geliriz.

Düşünüyorumda, bu takımlardan birisiyle son hafta maçı oynuyoruz. Biz kazanırsak o takım şampiyon olamıyor ve sonuçta kazanıyoruz.Böyle galibiyetlerin keyifini almak için yaşamak gerekir herhalde. Sivasspor’un aldığı her galibiyetten sonra sonsuz bir mutluluk yaşıyorum ama 3 büyüklerden birisini yendiğimiz ve helede onları şampiyonluktan ettiğimiz zaman zannediyorum Dünyanın en mutlu insanı ben ve benim gibi düşünen Yiğidolar olur. Dikkat edileceğıi gibi “ Yiğidolar” yerine “Benim gibi düşünen Yiğidolar” diyorum.

Biliyorumki Sivas’ta kendini Sivasspor taraftarı gören,ancak özellikle üç büyük takımın borazanlığını yapan, onların formalarını alan,bayrağını taşıyan, hatta 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçta bile Sivasspor’un yenilmesini isteyen sözüm ona “Sivasspor taraftarı!” olduğunu iddia edenler var. Cenabı Allah o günleride bize er veya geç gösterecek, buna inanıyorum. Sivasspor’un ligdeki durumu ne olursa olsun bu takımları yenmesi için şimmiden dua ediyorum..

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla