Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ
Alt 21.07.2006, 12:59   #35
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: BAYANLARIN MAÇA GELMEME SEBEBLERİ

Adı Soyadı: Ayşegül CANDAN
Okulu/Bölümü: C.Ü. Müh. Fak. Kimya Müh.

1- Stadyumda fazla Bayan Taraftar göremeyişimizin nedenleri nelerdir?
1-Sivas şehir olarak doğu bölümünde yakın olduğu için insanlarımız çok eğitimli değil. Biz Üniversite kampus üne gelirken bile bir çok kötü olaylarla karşılaşıyoruz.Akşam yediden sonra dışarı çıkamıyoruz.ki bizim maçlara gelmemiz imkansız. Tribünlerde yapılan tezahüratlar, edilen küfürler, ama bu sorun tek Sivas ta değil diğer Anadolu illerinde de böyle, her konuda eğitim şart.

SENİN BU SÖYLEDİKLERİNE İNANIYORUM Kİ SEN BİLE İNAN MIYORDURSUN MAKSADIN SİVAS SEHRİNİN ERKEK LERİNİ KARALAMAK HERHALDE.BİLMİYORUM EGER HATIRLIYORSDAN SHOW TV DE BİR PIROGRAM VARDI KACAK İSMİN DE EGER ONU İZLEDİYSEN BİLİRSİN KACAK OLAN KIZ SİVAS A GELMİŞ BİR GENCTEN ADRES SORMUŞ VE O GENC SİVAS I BİLMİYORSUNUZ DİYEREK GİDECEGİ YERE KADAR GÖTÜRMÜŞ VE KACAK OLAN KIZ TV DE Bİ ACIKLAMA YAPMIŞTI BEN SİVAS ŞEHRİNİN İNSANLARININ BU KADAR MERT VE DÜRÜST OLDUNU BİLMİYORUM DEMİŞTİ SANA SADECE TEK KELİMEM VAR SİVAS İNSANLARININ HAKKIN DA YALAN HABER VERME.SEN DE KENDİNİN YALAN SÖYLEDİNİ COK İYİ BİLİYORSUN
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla