Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BAYAN'LARIN FUTBOL'DAKİ YERİ...
Alt 28.07.2006, 21:23   #9
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: BAYAN'LARIN FUTBOL'DAKİ YERİ...

Alıntı:
rosenante07 Nickli Üyeden Alıntı
mesajlar çok güzel.hoş sözcüklerle süslenmiş,ama herşey bu kadar basit değil.yaklaşık 19000 üyesi olan bir taraftar sitesi burası.biraz özeleştiri gerekiyor sanırım.şimdi soruyorum bu 19000 üyeden kaç tanesi maça giderken annesini ,eşini,kardeşini,kuzenini vb. ***ürüyor.
maalesef burda tartıştığımız konu muhafazar kapalı toplumların mecburi sorunu!!!bu sorunu aşılması iletişime bağlı olarak zamana yayılacaktır. ve de erkeklerin tutumuna çünkü maça değilde savaşa gider gibi toplanlıyor statta.
dediğim sivas taraftarı böyle davrandıkça stattımızda ne bayan görebiliriz ne de küfrü ve şiddeti eksik ederiz
Tabiiki eleştiri yapılacak ama son cümleye takıldım ben.
Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla asıl küfür ve şiddet olayını holiganizm boyutuna getirenler İstanbul takımları. Sivasspor taraftarına maledilmesini çok yanlış buluyorum.
Ben geçtiğimiz sezon oynanan ikisi-üçü hariç hemen hemen her maça
gittim. Özellikle İstanbul takımlarıyla oynadığımız maçlara çok sayıda bayan taraftar geliyor. Eşleriyle gelen tanıdığım esnaflara rasladım. kardeşleriyle yeğenleriyle maça gelen erkekler var.
Ben Bu sezon bayan Taraftar sayımızın dahada artacağı inancındayım.