Konu: FİYASKO
Tekil Mesaj Gösterimi
-->: herşeyin sonu degil
Alt 06.08.2006, 23:49   #8
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: herşeyin sonu degil

Bizimki gibi bütcesi zayıf takımların ligde kalabilmesi için ilk önce gerekli olan kendi saha ve seyircin önünde oynaığın maçlarda keni rakiplerine puan vermemektir.Ne yazıkki ligin ilk maçında sivas bana göre kolay olan 3 puan yerine zor olan 3 puani rakibine verdi.Haftaya ise kendisine her zaman ters gelen rize deplasmanına gidecek o deplasmandaa alınacak kötü sonuç futbolcuların kendilerine olan öz güvenlerini kaybetmesine neden olabilir.Onun için burda aslına en çok görev bülent uygura düşüyor futbolculara bu mağlubiyeti unutturup rize maçına konsantre olmalarını sağlaması gerekiyor bana göre peczeninde sivasımıza çok büyük katkılar sağlıyacağına inanmıyorum.Bire bizim taraftarımızda şu var gecen sezon 1 2 maç iyi top oynaı iye hayrettini hemen milli takıma göndermeye çalıştılar milli formayı giymek o kadar kolaymı ya?Milli takımda oynayabilecek bir futbolcu ilk olarak kendi takımına faydası olacak. hayrettin ligler başlarken yönetimle anlaştı bununda altını çiziyorum ne emek istediğimi sanırım okuyan arkadaşlar anlıyacak.