Alıntı:
|
CATLI Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar burda Yönetimin üzerine bukadar hakksizca yüklenmeniz beni sasirti daha 3 hafta önce Sayin Baskanimiz Hakkinda medyada cikan haberlere tepki gösteren büyük Sivasspor Taraftari nerde?????
Baskanina ve Yönetimine sahip cikan Büyük Sivasspor Taraftari Bu yönetimin hic bir hakki yoksa Taraftar ve Sivaslilar üzerinde size ne diyeyim yillarca Süperlige cikmayi hayal ettik Adam gibi Adamlardan olusan bir yönetim geldi hayaler Gercek oldu ama ne yazik ki bir sezon gecmedi ilk tökezlemede yönetime saldirin bu sizce adaletlimi????
Bence bu yönetim cok saglam ve iyi kendini bilmez bir insan taraftar bille demek istemiyorum Hakeme saldiriyor ve bunuda desteklemeye calisiyorsunuz Taraftar olarak öylemi?????
Yazik cok Yazik söylüyecek birsey bulamiyorum gercekden bence güzel Sivasimiz güzel insanlari böyle degil benim bildigim Güzel Hemserilerim Yönetimine Futbolcusuna sahip cikar iyi günde nasil Büyük Baskan,Sivas sizinle Gurur duyuyor diye Tezahürat ettiyseniz simdide Yönetminize Sahip cikmaya davet ediyorum sizi eminim Bu büyük Baskan Sivasin basinda oldukca bu takim basariya ulasacaktir ben inaniyorum ki bu Yönetim güzel Transferlerde yapacaktir!Ama biz Sivaslilar olarak bizede agir isler düsüyor Ilk olarak YÖNETIME VE FUTBOLCUNA Sahi cikacaksin artik silkelenin ve kendinize gelin ve Takiminiza ve Yönetiminize sahip cikin.
|
Galiba sen konuyu okumamıssın. Okusan böyle yazmazdın.Dışarıya karşı yönetimizi sonuna kadar koruruz ama eğerki eleştiri gerekirse bunuda yapmak bir taraftar olarak görevimizdir.Bu yönetime bir kötülük diğil iyiliktir.İnsan sevdiği deriyi gerektiğinde yerden yere vurmalıdır,aksi takdirde doğruyu ve yanlışı anlayamayız.Eğer bu site bu eleştirilere izin vermeseydi, taraftar sitesi olmaktan çıkacaktı ve sadece yönetim tarafından yönetilen bir site haline gelecekti.Böyle olduğunu anlayan taraftar ise artık taraftar sitesine dahi güvenmeyecek ve tamamen dağılacaktı.En azından benim ve tanıdıklarımın görüşleri böyle.
Tekrardan teşekkürler, bizlere bu imkanı veren siteye.