Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.12.2004, 12:31   #7
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
MeD_Turc Nickli Üyeden Alıntı
kardesim noluyoruz bende en az sizin kadar yada sizden daha fazla sivasliyim sizden daha fazla sivasspor hayraniyim benim demek istedigimi ya anlamadiniz yada kendizi hakli cikaracak sozler sarf ediyorsunuz bana biri soylesin yav '' ben burdan diyorum sivasspora oyunu yonetecek, oyun kuracak bir beyin lazim diyorum'' soruyorum size yonetim benim bu dedigimi yapacakmi ????? bu hepimizin derdi hepimiz sivasspora bir beyin lazim oldugunu biliyoruz ee bunu yonetimde biliyor kardesim!!!! bizden daha az bir futbol dusunemi sahip sivasspor yonetimi!!! bu sivas hepimizin sivasspor bizim kanimiz canimiz herseyimiz inanin bana sivassporun bu gidisi yuzunden ben superlig maclarini izlemez oldum artik zevk vermiyor baska sehirlerin maclarini izlemek bana tad vermiyor demek istedigimi anliyormusunuz ben kendi topragimin takimini girtlagim patlayincaya kadar desteklerim, cok maclara girdik sigara paramizi biletlere vererek cok maclara girdik stad onunde polyesteren satarak.cok maclara girdik burnumuz ayazin anlinda kavrulasiya ucuyerek....... beyler ben hepinizden daha fazla sivaslmiyuim daha fazla sivasporluyumm................ .............
Güzel söylemişsinde herkesin ne kadar sivaslı olduğunu ve herkesin ne kadar sivassporlu olduğunu ALLAH bilir.....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır