Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı
NOT: Yukarıki metinde bariz fakat komik bir hata yapılmış.
Haberin 3.üncü parağrafında AZİZ YILDIRIM, SİVASSPOR başkanı olarak lanse edilmişdir.Biz başkanımızdan memmunuz fakat bütçe sadece hatamız doğrultusunda üç-beş tesis yaparsa kulübümüze hatamızın zararı olmaz.( şaka)
Sivassporumuzun 40.yılını en içten dileklerim ile kutluyorum.
Bir kez daha yineliyorum ki sadece sivas genelinde daimi seyircilerimiz ve bu site sakinleri olarak bizler kulübümüze birşeyler kazandırabiliriz.Bizler çıkar,haksız kazanç ve benzeri birşeyler beklemeksizin seviyoruz takımımızı.Yine birşeyler beklemeksizin sevmeye devam edeceğiz.Yeri geldiğinde kulübe parasal konusunda destek olacağız,yeri geldiğinde yağmur çamur demeden deplasmanlara kadar giderek takımımızı destekleyeceğiz.
Asıl vurğulamak istediğim konu ise beklentimiz olan işadamlarımızdır.Örülmüş bir duvar içerisinde taş üstüne taş koymadıkları gibi pişmiş aşa su katmaktan geri kalmıyorlar.İşadamlarımıza olan güvenim gün geçtikçe azalıyor.
Haydi arkadaşlar 40.yılımızı kutladığımız şu günlerde,gecesini gündüzüne katarak acaba daha ne gibi atılımlar yapabilirim, daha ileri takımımı nasıl taşıyabilirim diye uğraşan başkanımız MECNUR ODYAKMAZ'a destek olalım.
SİVASSPOR'umuza yapacağımız her türlü yardım ve katkı bizi daha ilerilere ve başarılara götürecektir.Sonuçta ne yapabilir isek bizim için,çocuklarımız için,yarınlarımız için olacaktır.
|
demekkı bakmakla gormek arasındakı fark bu dun bende okumustum bunu ama gormemsıtımm.abı yıne gosterdın buyuklugunu tebrık ederım...