Tekil Mesaj Gösterimi
--->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !
Alt 14.09.2006, 09:40   #10
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: 2 TRİLYON ÖDEME VAR !

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sımdı basta ıs adamları sıvasspordan kacıyor para vermemek ıcın bu hem ayıp .sivasda artık bıktı bu ıs adamlarından (genelden bahsedıyorum yardım edenlerde var ornek mehmet cpraz yanı)ıkıncı olarak bu sıtenın 20:000 kayıtlı uyesı var bunlardan hadı 10:000 bencıl davransınkı davranmaz bunlardan turkcell aracılıgıyla mesaj topla kardesım atıyorum bu 10:000 kısı sivasspor yardım yazıp 2255 e yollasın sıvassporun cebıne 10 ytl gıtsın 10:000 kısı bunu yaparsa 10 ytl ıle carp kı bu parayı aclık sınırında yasaynlar bıle verır ıyı bır gelır olur ayrıca bazıları bu mesajdan bende dahıl 6-7 tane gonderır yanı yeterkı yonetım bunu ıstesın arkadaslar
ıstanbulda bır gece duzenlenıyor gelenlerın hıc bırınden para toplanmıyor pıyongo yapın gece ıcın olan davetıyelerı parayla satın ıstanbulda sıvaslıların cok yasadıgı yerlerı dernekten ogrenıp oralara sıvasspor moboları koyun tescılllı urunler satılsın ama sunuda soylıyım sıvasda yasayan ınsanlar da ıc urunler satıldıgı halde ılgı gostermıyolar yanı nolucak bılmıyorum ama bence suan sıvassporun tek onemlı gelır kaynagı turkıye kupası dır alanyayı yenıp tur atlamamız lazım ve grup lara kalmamız lazım bunu basarırsak kulup 900 mılyar cıvarında bır gelır elde edecek gruptada 2 galıbıyet alsak en az 500 mılyarda oyle gelır ve 100 de tv gelırı toplam 1.5 trılyon eder tabı buyuk takımlarla yaparsdak gruplarda daha cokta gelırı seyırcı gelırı v.b yanı anlayacagınız tek kurtulus kapısı bana gore TURKIYE KUPASI DIR

BENCE YONETIM BU FIKIRLERIMI DUSUNSUN BANA MANTIKLI GELIYOR