Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI
Alt 15.09.2006, 20:29   #29
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: YARDIM KAMPANYASI

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne güzel

NOT= Böyle güzel yazilar görmek istiyoruz 1967 Sivassporgenc taraftarlar dernegi & istanbul genctaraftarlar dernegi iksininin de amaci ayni sadece Sivasli genc taraftarlari ayni cati altinda toplamak ve takima taraftar kazandirmak ve stadta Sivassporumuzu desteklemek icin oradalar ikisini birbirinden hic ayirt etmiyorum . Bazi yazilar okuyorum sanki iki dernegi bir birine düsürmek icin ugrasanlar var bu kisilere müsade etmeyin ve birbirinizi güzel sözlerle motive edin cünkü iki dernegimizinde hedefi sadece sivassporumuzu desteklemek icin oradalar baska ne amaclari olabilirki.. iki dernegi de cok seviyorum hedef belli takima Bilincli traftar kazandirmak icin cahil taraftar takima faydasindan cok zarari vardir

EYVALLAH ABİ....Bizim yani 2 dost derneğin arasını hiçbir kuvvet bozamaz...Biz bu yola başkoyduk ve bu yolda İstanbuldaki kardeşlerimizle beraber kolkola el ele yürüyerek devam edeceğiz...Aramızda hiçbir bozukluk yok...Aksine iki dernek arasında devamlı ve organizeli bir çalışma var...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır