Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ŞİMDİKİ SORUN NEYDİ
Alt 22.09.2006, 08:37   #20
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt
Standart --->: ŞİMDİKİ SORUN NEYDİ

Alıntı:
rguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu stada kimi getirirsen getir dolmaz.
sahaya çıkıp iyi futbol oynarsan rakiplerini birer birer yenersen vestel örneğindeki gibi büyük hedeflere oynarsan merak etmeyin seyircide gelir.bağırır yada bağırmaz ama stadı doldurur.şu anda kötü futbol oynuyoruz rakipleri bunaltıcı futbol oynamıyoruz seyirci zevk almıyor oynanan oyundan.seyirci gelmemesinde bence bunun etkisi fazla.
yok rıfat gardaş. Malesef katılamıyorum sana.. dağcının dediği gibi hiç bir zaman dolmuyo stad. Tamam takım çok iyi değil ama Malesef Sivastaki halkta heyecan kalmamış.

Geçen seneki Denizli maçını hatırlayalım. Sivas 38 yıllık tarihinde İlk defa süper lige çıkmış, ve 4 eylül stadındaki ilk maçı. Hemde stadımız o zaman 17 bin kişilik değil 12 bin kişilik. Ben o gün stadın mahşer yeri gibi olacağını düşünürken stadta 10 bin kişi anca vardı.

klüp ve idari yöneticilerimizin halkı özelliklede gençleri maça yönlendirecek çalışmalar yapması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca stadın acilen üstünün kapanması gerekir. Yaz aylarında dolmayan stad yarın kış geldiğinde korkarım bu günleri bile arar.

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla