Tekil Mesaj Gösterimi
-->: PFDK VERDİ, TAHKİM BOZDU
Alt 22.09.2006, 13:58   #7
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: PFDK VERDİ, TAHKİM BOZDU

Gercekten kalkti ise böyle ligde futbol oynamak ne kadar dogru takimlara göre cezalar belirleniyor bu federesyonla türk futbolu bir adim atamaz , bizim yönetim nicin her seye amin diyor sahamiz kapaniyor leblebi gibi kirmizi kart veriliyor hic sesimiz cikmiyor ve futbolcular beyin testinden gecirilmeli diye aciklama yapiliyor ve verilen kararlarin dogrulugunu kendimiz onayliyoruz baska takimlarin yöneticileri hemen ise el koyup olayi durduruyor bizim kaybolan puanlarimizin telefisi olacagina kim garanti veriyor yönetim uyan artik takimina sen de sahip cik puanlarini gözlerinin önünde caliyorlar. Bursaspor skaryaspor macinda cikan olaylar nicin gözardi ediliyor bundan sonra tribünlerde cikacak olaylarin sorumlusu kim olacak

NOT= PFDK E-mail adresi bilen varmi bizde traftar olarak tepkilerimizi bilderelim türkiye stadlarinda bundan sonra cikacak olaylarin sorumlusu kim olacak nicin takimlara esit davranilmiyor spor hani baris ve kardeslikti centilmanlikti ve fairplay kurallari degistimi ?? Fifanin gözünün su an türkiyede oldugu bir dönemde nasil böyle degisikler olur

Konu yigido Atilla tarafından (22.09.2006 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir..
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla