Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BURSA DA DESTAN..!!
Alt 25.09.2006, 00:27   #42
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart --->: BURSA DA DESTAN..!!

Alıntı:
1967DERNEK_BASKANI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte özlediğimiz Sivasspor...Biz Zaten Sivassporun bu tür galibiyetlerine öteden beri alışkınız..Sezonun 7.haftasında olmamıza rağmen Bursaspora böyle bir futbol oynayacağının sinyalini takımımız Fenerbahçe maçında vermişti..Ben hep şunu söylüyordum o maçtan sonra takımımız iyi bir çıkış için adımı attı Haftaiçi oynanan Alanyaspor galibiyeti ile beraber Bursaspor maçından galip döneceğimizi düşünüyordum ve de öyle oldu...Bu havayla çok daha başarılı olacağız...Önümüzdeki hafta Ankaraspor takımının 4 Eylül stadından eliboş döneceğinden hiç şüphem yok....Bu arada Bursaya taraftar götüren takımın yalnız bırakmayan İstanbul Taraftarlar Derneğine öncelikle Başkanı Mustafa SÖNMEZ olmak üzere tüm taraftarlarımıza ve İstanbul Taraftarlar Derneği Yönetim kurulu üyerimize teşekkür ederiz...İyiki varsınız....İKİ DERNEK TEK YÜREK...Saygılarımla...

Yalçın KORKMAZGİL
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı

Yalçın Başkanım;
Öncelikle, çok teşekkür ediyorum...
Keşke siz de gelebilseydiniz ve omuz omuza olabilseydik.
Ancak, maç, bir seyircili...bir seyircisiz... olacak ikilemi
olmasından dolayı ve de son olarak son anda, maçın seyircili olacağı
açıklaması, sizin organize olmanıza, zaman açısından fırsat vermedi.
İnşallah, başka bir maçta beraber oluruz...

Takımımız ve taraftarımız çok iyiydi...
Elimizden geldiğince misyonumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık.
1967 Derneğimizin yokluğu, önemli bir eksiklikti ama...
Yüreğinizin, takımımızla ve bizlerle olduğunu biliyorduk...!

İki Dernek... Tek Yürek...
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır