--->: SİVASSPOR: 0-2 :ANKARA
arkadaşlar eleştiri tamam da ama bu pecze efendi lafları hoş değil!ve türk insanına yakışmıyor sonuçta adamda kötü olsun diye burada değil oda üzülüyor aynen sizler gibi!
ancak bakın,geçen yıl kı takim kadro zenginliği olarak bunun altında idi ve takım hoca ile birlikte çok şey başardı!yine bişey söylemek durumdayım bu takımın çapı yine düşük seviyededir!arkadaşlar defans oyuncularından hangisinde biraz teknik var?hiçbirisinde!yani defans düzgün top çıkararak yada bir oyun zaten kurmanız mümkün değildir!geçen yılda öyle idi!zaten bundan dolayı da hep defans oynanıyordu,çünkü zaten başka cağre de yoktu! orta saha bu yıl alternatifi daha bol ve wooter gibi en azindan bir iki daha eli ayağa düzgün arkadaşdan kurulu!forvetler ayni burada bi balili ve musa kuş iyi gününde ise hakikaten bişeyler yapabilir ayni şekilde anderson!ama bakın bu diğer orta durumdaki takımlarda da var!demek istediğim bu yıl ancak ligde kalma mücadelesi vermek an realist düşünce dir bence!zaten bugünkü yenilgi de son yenilgi olmayacağna göre bu tespit kaçınılmaz gözükmektedir! pecze belki insan olarak lorant dan daha iyi olabilir ama nacizana fikrim daha iyi hoca değil! hani dediler ya lorant küfür ediyor ve başka takımlar ile görüşüyor abiler bu normal bieşy adam profesyonel ve illaki sivas da kalcam diye bi derdi de yok!teklif gelirse değerlendirir burda ters bişey yok!küfüre bende karşıyım zaten insan ne dövülür ne küfür edilir insana insan gibi muamele edililir!ancak yılmaz vural adamları dövüyor fakat çıkıp onlar benim evladım dıyor ee bune şimdi?yönetim keşke lorantı tutsaydı!daha doğrusu dediğini yapsaydı,çünkü böyle devam edilirse seneye ikinci lig a da sivası rahat bi şekilde izleyebilirsiniz!
|