-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...
|