Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK
Alt 12.10.2006, 17:52   #28
Güner
Usta Yiğido
 
Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.09.2005
Yaş: 47
Mesajlar: 1.448
Thanks: 52
86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok
Standart --->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK

Alıntı:
kayseri_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar msj verilen cevapları okudum.Lütfen biraz objektif olalım ama geçen sene kayseride olaylar sivasspor tribünlerinden başlamadı mı?Balilinin yaptığı terbiyesizlige karşı yönetiminiz baliliye arkadaş sen iki şehir arasındaki ilişkileri bozuyorsun diye para cezası veremezmiydi?Şimdi size soruyom ben sivasta yaşadıgım sürece halk her zaman Kayseriye karşı bi sevgisi vardı peki maç başlayınca niye olay çıkıyor bi düşünün?
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.
Bizler burada insanlararası iletişim kurallarına uygun ve insanların birbirlerine daima saygı göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz.
Anlattığınız gibi bir olay olmuş olabilir. Doğruluğu hakkında bir bilgi sahibi değilim. Ancak ne olursa olsun kırıcı olmamak gerekir. Şöyle örneklendirecek olursak Kan davaları ile ilgili haberleri hep duyduk. Birisi birini öldürdü diğeri ötekini... Sonuçta kimin eline ne geçti!!!
Herzaman heryerde ÖNCE İNSAN. Sivaslısı da bir Kayserilisi de bir Ankaralısı da... Ülkemizde birşeylerin iyi olmasını istiyorsak, daima ilerlemek istiyorsak hep birlikte kardeşlik duyguları içerisinde birbirimize sahip çıkmalıyız.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla