Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK
Alt 12.10.2006, 19:12   #30
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok
Standart --->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK

Alıntı:
kayseri_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet bende aynısını diyorum ama sivaslı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyor.Ben kendime yediremiyorum vergilerimizle yani senin verdiğin parayla,benim verdiğim parayla koltukları kırıp sahaya fırlatmalarını içime sindiremiyorum.Artık bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.
Zamanla herşey daha güzel olacaktır müsteri olun.
Hangi takımın taraftarı yapmıyorki.
Yeri geliyor sizin taraftarınız yeri geliyor bizim taraftarımız yapıyor yeri geliyor bi başka takımn taraftarı yapıyor.
Mesele de burada başlıyor zaten. Taraftar sitelerinin bu olayları çoğaltmasında veya azaltmasında katkıları oluyor. Bu nedenle maç önceleri ve maç sonraları tarafların birbirlerinin sitelerine girip kışkırtıcı yazılar yazması yerine ortamı rahatlatıcı dostluk mesajları yazmasının bir parça da olsa bu olayların azalmasına katkıda bulunacağı kanaatindeyim. Yani fazla geçmişi karıştırmanın bir anlamı yok olan olmuş bunu herkese maletmek yanlış olur. Önemli olan bundan sorna bu tür olayların olmaması değilmi??
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla