-->: SONUNDA BUDA OLDU
Bakin Arkadaslar ben bunlara inanmam öyle sey olmaz birileri bir yerden konu bulamamis ortaya biride bir malzeme atmis benim oturdugum yer stada yakin karakolun üst tarafinda ben bu güne kadar ne Davullar Zurnalar Gürütüler duydum sonucta bu bir mac kimse böyle birsey diyemez vede demeye gücü yetmez bakin bu Saha burda yeni degil 1968 den bu yana orda .Sivasspor ilk defeda mac yapmiyor kurulus tarihinden bu tarihe kadar ben ne maclar seyretdim ve nasil seyirci Gürültüsü ve davul sesi dinledim o,sahada macin tadida tuzuda bunlardan geliyor bakin seyirsisiz oynanan maclara zevk ve heyacan varmi bunlar birer örnek sizlere yanlis anlatilmis veya birileri dogruyu sölememis ben biliyorum kapali ve maratondan Davulu cikarmalari onlari yönetim ortadan bir köseye koydu nedeni Güya fanatiklerden bir Zarar gelmesin kulüp bunlardan zarar görür amaciyla oldu bu. ve bir örnegini vereyim anlayin Genclerbirligi macindan sonra oldu bir arkadasimiz onlarin oldugu yerden girdi buda takima büyük ölcüde zarar verdi anlasilan ordaki Guruplari kale arkasina verdiler .58 Cilginlarda orda ve diger konu onlari daha dogrusu ucuz olan bölüme aldilar diger yerlerin Hepsi hemen hemen Kombine olarak satildi onlarda ordan ayrilmak zorunda kaldilar aslinda Bir yönden iyi Diger Yönden Kötü Maratonda olmalari rakip takimi tamamen oyundan düsürüyorlardi fakat emniyet güclerinin isine gelmedi buda cünkü Zor durumda kaldiklarini öne sürerek ordan daha sakin ve Kontrol altina aldilar vede onlar icin gevenlik kolaylasti cünkü orayida Polis Kontrol altina aldi olay kapandi sizlere yanlis anlatmislar ben tam olarak biliyorum Durum bundan ibaret Degerli arkadaslar.ama burda bunun icin ne yönetimi nede Güvenlik güclerimizi suclamayin Demeki öylesi daha iyimis böyle oldu önemli olan destegi cekmesin Taraftar en önemlisi budur nedenmi Takim Ne samizda nede deplasmanda yenemiyor bundan Dolayi Seyirci artik gitmekten uzaklasabilir isin en kötüsüde burasi desteksiz kalir. bunun bir an önce Takimin Toplanmasi Lazim Hizla puan almamiz ve tetrar Takimin Seyirciye Güven Tazelemesi gerek
|